Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAK NA PRVU

Gledatelji napali u komentarima Sanelu jer je ponovno oprostila Jasminu: 'Pa, curo, gdje ti je pamet?'

Brak na prvu
Foto: RTL
1/5
26.10.2021.
u 09:16

"Ja sam odmah na početku vidjela kakva je Sanela, samo su me svi napali kad sam javno napisala... No dobro,uvjerit će se oni koji su me napali. Jasmin, koliko god on ispao idiot na "vjenčanju", bar je iskren i otvoreno kaže što ima reći i to je to", napisala je jedna gledateljica.

Par koji u ovogodišnjoj sezoni "Braka na prvu" ima najviše komenatara su Sanela i Jasmin, koji su i sinoć ponovno imali zanimljiv razgovor. 

Sanela je izbacila Jasmina iz stana, a njihov susret dogodio se u gostima kod Tomislava i Kristine. Supružnike je zanimalo zašto je dala  još jednu priliku Jasminu iako ju je ostavio na vjenčanju, a zatim i napisao "odlazim" na prvoj ceremoniji. Kristina je zaključila kako Jasmin ne zaslužuje Sanelu, ali ona mu je ponovno oprostila i dopustila mu da se vrati u stan. 

"Znao sam da si ljutita, ali da ćeš me izbaciti na ulicu, na to se nisam pripremio... Nisam zaslužio one riječi koje mi je uputila, ali to je PMS možda, takva večer stresna, pustila je i te suze... Sve se nakupilo i tko će stradati nego čovjek s kojim živi", rekao je Jasmin te obećao Saneli da će se potruditi da spasi brak – peglat će, čistiti...

"Morao sam joj ponuditi nešto što nije mogla odbiti. Ljepše mi je kad smo zajedno u stanu nego da sam po hotelima. Mislim da će ići nabolje", zaključio je Jasmin. Gledatelji nisu mogli vjerovati da mu je Sanela dala još jednu šansu.

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Ja sam odmah na početku vidjela kakva je Sanela, samo su me svi napali kada sam to javno napisala... No dobro, uvjerit će se oni koji su me napali. Jasmin, koliko god ispao idiot na "vjenčanju", bar je iskren i otvoreno kaže što ima reći i to je to", napisala je jedna gledateljica. 

"Bože, Sanela... Zar ti jedina ne vidiš da te neće i odbija te. I on kaže radit će sve po kući i ti kažeš 'hajte tako može'... Pa, curo, gdje ti je pamet???" dodala je druga.

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Ajme ta Sanelaaa je goraa od njega, strašnooo!! Samo se ponižava", mišljenja je gledateljica.

"Njemu je najbitnije da se promovira, boli njega k.... za nju", zaključila je jedna korisnica Facebooka. 

VIDEO: Sanja Doležal otkrila je li joj draža 'Košulja plava' ili 'Za dobra stara vremena' 

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

BR
BratGandalfovogBrata
09:43 26.10.2021.

A što će mustafa reći?

DU
Deleted user
12:00 26.10.2021.

Pravi Bosanac tako treba pokazati današnjim tko piski stojeći a tko ćućeći tko je nadredjeni a tko podredjeni. Bravo ljudino

PO
Potkonje
11:58 26.10.2021.

On se njoj svida,ili dogovor da sto dulje traju,ipak je to televizija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije