Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MNOGI SU OSUĐIVALI

Započeli su vezu u tajnosti nakon showa, dobili dijete, a sada se spremaju na veliki korak

Foto: Instagram
1/12
14.01.2021.
u 12:28

Gordana Marelli i Adam Kromer, bivši sudionici sociološkog eksperimenta "Brak na prvu" trenutno žive u Zadru, kamo su preselili nakon što su živjeli u Zagrebu na Šestinama.

Ljubavna priča s TV ekrana između Gordane Marelli i Adama Kromera koja je prošle godine okrunila sociološki eksperiment "Brak na prvu" i dalje piše poglavlja. Naime, par koji isprva nije bio zajedno prema uputama stručnjaka, Goga i Adam, svoju će ljubav odvesti na višu razinu.

Barem tako tvrdi Gordana u jednom od posljednjih Instagram priča kada je odgovorila na pitanje obožavatelja kada će biti vjenčanje s Adamom.

Foto: Instagram screenshot

- Možda ove godine - odgovorila je kratko i priložila sliku u vjenčanici.

Podsjetimo, Goga i Adam su se zaljubili nakon što je show završio te su u samom finalu otkrili status veze, ali i to da je Goga trudna. Postali su roditelji u kolovozu prošle godine, a nedugo prije rođenja sina uselili su u novi stan na Šestinama. Nakon dva mjeseca par se iznenada preselio u Zadar.

Foto: Instagram screenshot

- Novi život, novi grad, novi ciljevi. Uskoro u Zadru otvaram firmu, samo da se udomaćimo - napisao je Adam kada su ga pratitelji na Instagramu pitali radi li u Zadru. Kaže kako ih je u Zadar privukla slaba zima te sunce i more. Zbog ljubavi se iz rodne Baranje u kojoj se bavio vinogradarstvom, preselio u Zagreb i plan mu je bio baviti se fitnessom, ali još nije otkrio kakvim poslom će se baviti u Zadru. Obožavateljima je otkrio i da uživa u očinstvu, a u intervju koji nam je dao nakon završetka showa otkrio je kako se počela razvijati njegova romansa s Gogom koja iz prethodnog braka ima 17-godišnjeg sina.

- Naše prijateljstvo se počelo pretvarati u romansu, kada smo nakon showa otišli na kavu pa ručak. Tu smo shvatili da bez pritiska koja nosi takav tip emisije, puno se bolje slažemo nego kada smo za vrijeme snimanja samo davali međusobnu prijateljsku potporu. Jedino i isključivi razlog zašto smo se zbližili kao prijatelji, je da s partnerima nismo imali normalnu komunikaciju, pa smo se veselili da nekome možemo ispričati naše probleme. I da nas netko razumije - rekao nam je Adam tada.

 

Komentara 5

OK
okvals54
15:45 14.01.2021.

Zbogom pameti.

LI
Linomedo
14:46 14.01.2021.

Za koga pišete ovakve članke? Jel nekog to stvarno zanima?

LO
LOLL
11:28 31.03.2021.

Ljudi, ako vam je članak glup ne čitajte ga! Meni je drago što im je dobro i što grade nov život 😇

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije