Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'zločesti dečki'

Will Smith otkrio kako se nastavlja snimanje filma koje je bilo odgođeno zbog incidenta na Oscarima

Foto: YouTube Screenhshot
1/8
04.02.2023.
u 23:00

Novi film se već trebao početi snimati, ali je sve odgođeno zbog incidenta s prošlogodišnje dodjele Oscara, kada je Smith pred kamerama ošamario voditelja, komičara Chrisa Rocka nakon što se on našalio na račun njegove supruge Jade Pinkett Smith. Stvari su se do sada smirile, a Smithove navode potvrdio je i Sony Pictures, koji je najavio da je novi nastavak u pretprodukciji.

Američki glumac Will Smith otkrio je kako nastavlja dalje raditi. Naime, glumac je stao s projektima nakon incidenta na dodjeli nagrade Oscar prošle godine, a sada je na svojem Instagram profilu otkrio kako s kolegom Martinom Lawrenceom kreće u snimanje četvrtog nastavka komedije Zločesti dečki.

Novi film se već trebao početi snimati, ali je sve odgođeno zbog incidenta s prošlogodišnje dodjele Oscara, kada je Smith pred kamerama ošamario voditelja, komičara Chrisa Rocka nakon što se on našalio na račun njegove supruge Jade Pinkett Smith.

Stvari su se do sada smirile, a Smithove navode potvrdio je i Sony Pictures, koji je najavio da je novi nastavak u pretprodukciji.  Glumcu će ovo biti drugi značajniji film nakon incidenta na Oscarima. Film koji je u među vremenu snimio zove se 'Emancipation', radi se o povijesnoj drami u kojoj Smith glumi afroameričkog roba u bijegu.

Podsjetimo, Smith je prošle godine bio nominiran za Oscara za glavnu ulogu u filmu 'Kralj Richard', a dodjelu je zasjenio njegov potez nakon što se Rock našalio. Will je tada došetao na pozornicu te udario Chrisa, a potom se vratio na svoje mjesto. Willova supruga bori se s alopecijom, a Chris se našalio na njen račun rekavši kako "jedva čeka da je vidi u filmu 'G.I. Jane 2“, što je zasmetalo glumcu koji nakon udarca i nakon što se vratio na svoje mjesto je poručio Rocku „da ne uzima ime njegove žene u usta". 
Dodajmo da je Smith nakon toga i osvojio Oscara u svojoj kategoriji, a održao je i govor tijekom kojeg je zaplakao.

Nakon incidenta oglasila se i američka Akademija filmskih umjetnosti i znanosti te kazala kako je Smithu zabranjeno  sudjelovanje na svim svečanostima i događajima u njezinoj organizaciji na deset godina. Nakon ove odluke Smith je rekao kako da prihvaća zabranu te se ispričao Rocku, producentima Oscara, nominiranima i gledateljima.

Tri mjeseca nakon cijelog događaja oglasio se Smith te ispričao sve vezano za tu situaciju. Objasnio je prvo zašto se nije ispričao Rocku nakon što ga je ošamario. 

- Sve mi je bio u magli. No, pokušao sam mu se ispričati kasnije, ali Chris još nije spreman razgovarati - kazao je Will i nastavio:

- Reći ću ovako, Chris, ispričavam ti se, moje ponašanje nije bio prihvatljivo. Tu sam kada poželiš razgovarati.

Smith se ispričao Rockovoj mami,  bratu Tonyju i ostatku obitelji. Komentirao je i to što su mnogi bili uvjereni da ga je napao jer se na snimci vidjelo da njegova supruga Jada nije s oduševljenjem prihvatila šalu na svoj račun.  

- Ne, sam sam to odabrao. To sam učinio zbog mojih osobnih doživljaja s Chrisom i naše povijesti. Jada s tim nije imala veze. 
Dodao je i da zna da je iznevjerio mnoge, ali i da je odlučan da u svijet unese svjetlo i ljubav i veselje. 

Smith se još jednom na sve osvrnuo i tijekom svog prvog gostovanja u talk showu, nakon incidenta, dok je promovirao svoj film 'Emancipation'. Priznao je da ga ubija što njegove posljedice negativno utječu na reklamu za film

- Ti ljudi su došli i vjerovali mi i samo se nadam da će njihov rad biti poštovan i neće biti ukaljan mojom užasnom odlukom - rekao je

Smith koji je također otkrio jednu od najvećih stvari koju je naučio u tih nekoliko mjeseci.

- Morao sam si oprostiti što sam čovjek. Vjerujte mi, nitko ne mrzi činjenicu što sam čovjek više od mene - rekao je.

- Oduvijek sam želio biti Superman. Uvijek sam želio uskočiti i spasiti djevojku u nevolji. Morao sam shvatiti da sam čovjek s manama i još uvijek imam priliku izaći u svijet i dati svoj doprinos na način koji ispunjava moje srce i nadam se da pomaže drugim ljudima - dodao je.

VIDEO Dok čeka završetak svoje vile u Rijadu, Ronaldo se s obitelji smjestio u 17 soba luksuznog hotela

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije