Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Divno djetinjstvo

Vrtićki dani: S. Bagarić 'škicala' dečke, M. Kekin pipkao curice

siget
06.10.2011.
u 15:39

Članovi grupe Parni valjak, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, Sandra Bagarić, Luka Bulić, Filip Juričić, košarkaši Cedevite, vaterpolisti Mladosti i mnogi drugi odazvali su se pozivu da uljepšaju dječji vrtić.

Brojne poznate osobe okupile su se pokraj dječjeg vrtića u Sigetu da bi poduprle akciju "Za ljepši grad". Članovi grupe Parni valjak, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, Sandra Bagarić, Luka Bulić, Filip Juričić, košarkaši Cedevite, vaterpolisti Mladosti i mnogi drugi odazvali su se pozivu da uljepšaju dječji vrtić i ujedno se prisjete svojih vrtićkih dana.

– Odmalena sam znala da dečki imaju nešto što mi nemamo pa sam ih poskrivečki gledala – našalila se Sandra Bagarić i dodala da je jako voljela ići u vrtić. A Luka Bulić naspram nje bio je čista suprotnost.

– Ujutro bih 15 minuta držao maminu nogu i plakao, ali prvi javni nastup imao sam upravo u vrtiću. Pjevao sam pjesmu "Mrav" – prisjetio se Luka.

Mile Kekin iz Hladnog piva rekao je da se sjeća pipkanja curica za popodnevnog odmora, dok je Aki Rahimovski svima dijelio puse.

– Djetinjstvo je najljepši dio života. Veseo, razigran i siguran – sjetno je rekao Aki. 

 

 

Komentara 3

AN
AnaB1982
17:01 06.10.2011.

Ni slova što su točno radili i napravili. Vidim samo neko pometanje lišća i bojanje prastarih tobogana i ljuljački. Bitnije su ove tzv. zvijezde nego šta su klincima pomogli očito!!!

SB
sbb
01:39 07.10.2011.

Zasto ste mi obrisali komentar? Nisam ja taj koji uvelicava komunizam sa ovakvim odvratnim logotipovima. Juga je mrtva. Pokopajte je.

Avatar Jorge
Jorge
09:23 07.10.2011.

Škicati u Dalmaciji znači - zgužvati. Sam đava znade s čim ima veze taj pojam u naslovu. I urednik...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije