Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi planovi

Voditelj odlučio otići s televizije: 'Meni je bilo dosta, njima je bilo dosta'

vicko
Foto: Privatni arhiv
1/6
02.10.2019.
u 13:13

Trpimir Vicković Vicko poručio je da se osjeća fenomenalno i u svom stilu ispričao se što vijest o odlasku nije dovoljno skandalozna.

Televizijski voditelj Trpimir Vicković Vicko na društvenim je mrežama objavio da više ne radi na Mreža TV-u kao vanjski suradnik.

– Da, nisam više voditelj i urednik emisije ''Stav''. Dosta je bilo. Pozdrav programsko-tehničkoj ekipi s kojom sam surađivao. Uskoro nešto sasvim drukčije – poručio je poznati voditelj. Na pitanje u kakvim su se odnosima razišli, uvijek raspoloženi Vicko odbacuje sumnje da je riječ o nekom negativnom odnosu.

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

– Ma ja se nisam nikada rastajao u neprijateljskim odnosima. Nemam nikakvih komentara. Meni je bilo dosta, njima je bilo dosta, svima je bilo dosta. Ja to više nisam mogao ni želio raditi i – eto. Obostrana je bila želja da se više ne nastavi suradnja. Kolege neka rade što hoće, ja više ne mogu – rekao nam je u telefonskom razgovoru. Nije imao odjavnu emisiju niti se oprostio od gledatelja.  –To je tako bilo praktično i odlučeno, i to je to. Niti je mene tko zabranio niti me izbacio, jednostavno nemam takav način razmišljanja da bih nekoga optuživao. To je moja odluka i odluka uredništva. U kulturnim zemljama to se tako rješava – objasnio je.

Poručio je da se osjeća fenomenalno i u svom stilu ispričao se što vijest o odlasku nije dovoljno skandalozna, ali priznaje da on nije neki tip za skandale. O novim planovima, ipak, nije htio ništa otkrivati.

– Neću vam reći. Ja prvo skočim, onda dobro doskočim i onda kažem hop – slikovit je Vicko.

– Ja nisam nikad bio bez planova, uvijek sam ih imao hrpu. Do sada jednostavno nisam stizao. Znam sigurno da neću raditi politiku. Imam svoju emisiju na radiju gdje sam u stalnom radnom odnosu, to mi je najveća baza i tamo se ispunjavam do krajnosti. Htio bih raditi nešto novo, ali ne možeš raditi nešto novo ako ne prekineš raditi ono staro – pojašnjava. Novi projekti mogli bi doći i prije nego što očekujemo.

Foto: Marko Prpić/Pixsell

– Ovaj tjedan nazvao sam neke ljude, sljedeći ću se naći s njima. Ne radim nikada nikome iza leđa, zato sam prvo htio prekinuti radni odnos – izjasnio se voditelj.

Ključne riječi

Komentara 2

SA
Savka
22:53 10.10.2019.

Vicko bio si super na stavu, uvijek dobro raspolozen cak i kad si bio neraspolozen :-) pokazao si dobar primjer kako se ophoditi s ljudima i cesto se sjetim primjeniti takav primjer u vlastitom zivotu. To je ono dobro sto si postigao emisijom stav, TVOJ STAV kojeg si u svakoj emisiji pokazao svojim ponasanjem a koje su bile teme i sta je tko pricao to ostaje nebitno. Hvala i sretno u novim pobjedama.

CA
caissa
13:59 02.10.2019.

a bilo bi lijepo barem sada da kažeš nešto više o nikad lošijoj predstavi u kojoj si sudjelovao no dobro da si izišao pa valjda neko moćan slijedi tebe pa skine ovu glupost s ekrana i onog sve sam razumio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije