Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDODREĐEN NA USPJEH

Vlašić je s Anom od tinejdžerskih dana, a privatni život drže podalje od javnosti

Nikola i Ana Vlašić
Foto: Privatni album
1/6
01.12.2022.
u 20:30

Vjenčali su se u svibnju 2021. godine u crkvi Sv. Lovre u Splitu, a tijekom europskog prvenstva krajem lipnja prošle godine prije utakmice protiv Španjolske postao je otac. Supruga Ana rodila je njihovo prvo dijete, sina Nou.

Veznjak naše reprezentacije Nikola Vlašić (25) od rođenja je bio predodređen na uspjeh, budući da dolazi iz sportske redakcije. Majka Venera bavila se skijaškim trčanjem, a otac Joško bio je reprezentativac Jugoslavije u desetoboju. Na Vlašićevu buduću nogometnu karijeru gledalo se kao na "projekt" njegova oca, koji ga je osobno počeo trenirati od njegove četvrte godine, baš kao i sestru Blanku, bivušu svjetsku prvakinju u skoku uvis. 

Nikola je već sa 16 godina zaigrao za prvu momčad Hajduka i 2014. godine postao najmlađi strijelac kluba u europskim natjecanjima, kada je zabio gol protiv irskog Dundalka. 

Samo tri godine kasnije potpisao je za Everton iz Liverpoola za 10 milijuna funti i tako oborio još jedan Hajdukov rekord, ovog puta za najveći transfer. Budući da se nije nametnuo u Evertonu, 2018. prešao je u moskovski CSKA, u kojem se zadržao do prošle godine, kada se vratio na Otok, u redove londonskog West Hama. Novi transfer, odnosno posudba, uslijedio je ove godine, kada se preselio u redove Torina. 

Na Nikolinim putovanjima po Europi pratila ga je i njegova supruga Ana, s kojom je sedam godina. Vjenčali su se u svibnju 2021. godine u crkvi Sv. Lovre u Splitu, a tijekom europskog prvenstva krajem lipnja prošle godine prije utakmice protiv Španjolske postao je otac. Supruga Ana rodila je njihovo prvo dijete, sina Nou.

Vlašići nikada nisu tajili svoju vezu, ali Nikola nije htio govoriti o svom privatnom životu, pa se tako ne zna ni više detalja o njegovoj supruzi, osim da je završila fakultet, nakon čega se pridružila svom Nikoli u Moskvu. S obzirom da mu je dobro krenulo u Torinu, koji je već zainteresiran za otkup njegovog ugovora, obitelj Vlašić mogla bi ostati i duže u Italiji. 

VIDEO: Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma 'Canary Black' 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije