Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pohvalila se

Uršula Tolj vodila emisiju u hlačama, gledatelji ju zasipali porukama: 'Bolje vam stoje minice'

Foto: Instagram
1/6
11.01.2021.
u 20:11

- Super ste. Samo tako nastavite dalje. Jedno ako može mali savjet, bolje vam stoje suknje i minice nego hlače. Nadam se da se zbog ovog ne ljutite - poručio joj je jedan gledatelj.

Uršula Tolj, HRT-ova urednica i voditeljica emisije 'Kod nas doma', ponovno je privukla pozornost svojom odjevnom kombinacijom. Naime, prije nekoliko tjedana Uršula je emisiju uživo vodila u kratkoj haljini, a ovog puta u studiju se pojavila u crvenim hlačama. Iako su mnogi pohvalili njezino izdanje bilo je i onih koji su voditeljici poručili da joj bolje stoje minice.

Foto: Instagram screenshot

- Super ste. Samo tako nastavite dalje. Jedno ako može mali savjet, bolje vam stoje suknje i minice nego hlače. Nadam se da se zbog ovog ne ljutite - poručio joj je jedan gledatelj.

- Danas ste nam u hlačama! Lijepo vam stoje, ali minica je za vas izmišljena! Trebalo bi donijeti zakon da vi uvijek budete u minici, da se uvijek vide vaše lijepe noge! Svi bi glasali za taj zakon! - pisao joj je drugi.

Foto: Instagram screenshot

"Vrati noge", stajalo je u još jednoj poruci koju je Uršula objavila na svom Instagramu.

Foto: HRT Screenshot

 

Ključne riječi

Komentara 3

ZA
zagi101
20:22 11.01.2021.

taj se nije rodio tko bi svima ugodio

NO
nordic
13:17 12.01.2021.

Ništa gasit komentare i to je to. Meni je ona uvijek bila TOP! A frigidni ljudi će uvijek biti. 😀 Pozd

GO
goriodgorijeg
08:17 12.01.2021.

I tata bi sine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije