Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SENZACIJA

Upoznajte grupu iz Južne Koreje za kojom su poludjeli Amerikanci

BTS
Foto: REUTERS
1/3
Autori: Hina, Vecernji list
28.05.2018.
u 15:53

Poznati po svojem dječačkom izgledu i frizurama koje podsjećaju na' bitlsice', južnokorejski septet postao je jedan od najpoznatijih i najunosnijih južnokorejskih glazbenih izvonih proizvoda.

Članovi 'boy benda' BTS kreirali su senzaciju postavši prva južnokorejska grupa na prvom mjestu američke ljestvice albuma, što je zoran dokaz koliko je K-pop postao zarazan u svijetu.

Poznati po svojem dječačkom izgledu i frizurama koje podsjećaju na' bitlsice', južnokorejski septet postao je jedan od najpoznatijih i najunosnijih južnokorejskih glazbenih izvonih proizvoda.

U nedjelju su ušli u povijest postavši prvi K-pop bend na prvom mjestu Billboardove ljestvice albuma.

Iako na Zapadu sigurno ima mnogo ljubitelja glazbe, naročito nešto starijih, koji za BTS nikad nisu čuli, teško je podcijeniti popularnost sedmorice mladih Južnkorejaca.

O njima se prošle godine na društvenim mrežama govorilo dvostruko više nego o američkom predsjedniku Donaldu Trumpu i kanadskoj superzvijezdi Justinu Bieberu zajedno.

Njihova golema popularnost u Japanu, Kini, jugoistočnoj Aziji i dijelovima Latinske Amerike čini ih globalnom supergrupom iako pjevaju isključivo na korejskom jeziku. Njihov album "Love Yourself: Tear" postao je prvi neengleski album na prvom mjestu liste nakon punih 12 godina.

BTS
1/7

 

Ključne riječi

Komentara 4

JO
Jojofofo
19:12 28.05.2018.

Mali su tak talentirani. Svaka cast

CH
Che
17:16 28.05.2018.

to uopće nije točno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije