Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
wagsice

Upoznajte djevojke kanadskih igrača koje će ih danas bodriti s tribina: Neke su zvijezde, druge vole privatnost

Foto: Instagram
1/11
27.11.2022.
u 14:20

Kanadska reprezentacija danas od 17 sati igra protiv naših Vatrenih, a na tribinama ih budno prate njihove izabranice.

Hrvatska reprezentacija danas u Dohi igra svoju drugu utakmicu, a danas će se s njima na terenu naći Kanada. Kanada je izgubila svoju prvu utakmicu protiv Belgije, a danas od 17 sati sreću će okušati s našim Vatrenima. Na tribinama ih budno prate njihove djevojke i supruge, a izvukli smo neke od najpoznatijih.

Najpoznatija kanadska WAGsica je Snežana Borjan, supruga vratara kanadske reprezentacije Milana Borjana (35) i nogometaša Crvene Zvezde koji je poznat po svojim kontroverznim izjavama. Snežana na svojom Instagram profilu ima više od 65.000 pratitelja, a tamo atraktivna plavuša trenutno pokazuje kako se provodi u Kataru. Snežana je i vlasnica restorana na Zlatiboru, a pomaže i suprugu oko vođenja golmanskog kampa koji nosi njegovo ime. Sa suprugom ima dvojicu sinova, a žive u Kanadi.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Peyton Pesavento djevojka je braniča reprezentacije Alistaira Johnstona (24), a i ona je sportašica. Igrala je tenis za Sveučilište Wake Forest u Sjevernoj Karolini, a prema njezinom LinkedIn profilu, radila je kao privatna instruktorica tenisa tijekom studiranja, a sada je virtualna njegovateljica. Uz to je i slikarica te prodaje svoje slike na svojoj stranici Peyton’s Palette.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @peyton_pesavento

Nadalje, branič Richmond Mamah Laryea (27) oženio se za suprugu Melanie Pace ranije ove godine, a poznaju se još od 2012. godine. Zajedno imaju i  dvogodišnjeg sina Elijaha Zae. Inače, Melanie je stilistica. 

Još jedan branič, Kamal Miller (25) već je nekoliko godina u vezi sa svojom djevojkom Sheridan Street. No, o ovom se paru malo zna jer svoju ljubav drže daleko od očiju javnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sher (@sheridanstreet)

Joel Waterman (26), također branič, u sretnoj je vezi s nogometašicom Carli Grosso koja je pomogla kanadskom timu da osvoji zlatnu nogometnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020.  Grosso je diplomirala kineziologiju, a na studiju je proglašena jednom od najboljih nogometnih zvijezda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carli Grosso (@carligrosso)

Nektaria Karambelas djevojka je vratara Jamesa Pantemisa (25), a par se upoznao 2017. godine. Sudeći prema njezinom profilu na mreži LinkedIn, Nektarija radi kao produkcijski menadžer brenda luksuznog nakita Katherine Karambelas. 

Vezni igrač Stephen Eustaquio (25) sa svojom je djevojkom Constancom Damiao u vezi od 2018. godine. 

Foto: Instagram

VIDEO>>U Hotelu Esplanade održana je promocija novog albuma Jelene Rozge "Minut srca mog"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije