Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''Tatino dijete''

Ivan Šarić nasmijao pratitelje novom objavom sa sinčićem Oliverom, javila se Nataša Janjić: 'Moje misli su uz vas'

Ivan Šarić i Korana Gvozdić
Foto: Instagram/Ivan Šarić
1/12
27.11.2022.
u 09:05

Mališan je krenuo puzati i zalaziti u sve dijelove prostorije, čak i u izlog pa su ga prodavačice pokušale izvući. Ubrzo su se javili brojni pratitelji koje je nova objava nasmijala, a među njima je i glumica Nataša Janjić Medančić koja im je poručila: ''Moje misli su uz vas''.

Komičar Ivan Šarić (37) na svom je Instagram profilu podijelio urnebesan video u kojem je glavna zvijezda njegov sinčić Oliver.

-Oliver 'NE TO' Šarić! Možda najbolji dio svega je Korana i rečenica: 'Pa daj ga pusti Ivane, neće se ništa dogoditi- napisao je komičar uz video koji pokazuje kako je prošla njihova zajednička kupovina kada je jednogodišnjak odlučio malo razgledati ponudu u trgovini.

Mališan je krenuo puzati i zalaziti u sve dijelove prostorije, čak i u izlog pa su ga prodavačice pokušale izvući. Ubrzo su se javili brojni pratitelji koje je nova objava nasmijala, a među njima je i glumica Nataša Janjić Medančić koja im je poručila: ''Moje misli su uz vas''.

Video možete pogledati OVDJE. 

Foto: Instagram
''Zašto se on ne zove Denis?'', ''Kakav kralj'', ''Isti kao tata'', ''Mali je top'', ''Ljubav mala'', ''Ajme kako je smiješan'', ''Tatino dijete'', samo je dio komentara.

Podsjetimo, Korana i Ivan nedavno su raznježili pratitelje preslatkim videom sa sinčićem Oliverom obilježili su Međunarodni dan prijevremeno rođene djece koji se obilježava 17.studenog.

-Bio je tako malen, sitan i lagan... a opet tako snažan, hrabar i odlučan u tome da nam uljepša život i na kraju stvori od nas 'Trio Fantastico'- napisali su u opisu videa uz koji je svirala pjesma Olivera Dragojevića ''Jubavi mala''.

Korana je Olivera rodila u travnju prošle godine, a roditelji su dolazak prinove javnosti otkrili tek u svibnju. Oliver je rođen kao Palčić, a Korana je jednom prilikom ispričala što su sve prolazili. Beba i mama proveli su 38 dana u bolnici, a Korana je otkrila da je sina mogla vidjeti samo 15 minuta dnevno. On je bio na neonatologiji, a posjete je ograničavala pandemija.

Dječaku su dali ime Oliver, a Šarić je jednom prilikom objasnio kako su se odlučili za to.  – Ne znam, lijepo je ime. Svi imaju neku priču, nama je Oliver bilo lijepo ime. Oliver Šarić, može biti bilo što, može biti arhitekt.

VIDEO U Hotelu Esplanade održana je promocija novog albuma Jelene Rozge "Minut srca mog"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije