Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Besplatan nastup

U Dubrovniku se pojavili plakati s najavom koncerta M. Bulića, on kaže da je sve prevara

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/4
17.09.2019.
u 22:00

Pjevač je upozorio obožavatelje kako nije zakazao nastup u Dubrovniku te da je riječ o prevari

U Dubrovniku su se ovaj tjedan pojavili plakati koji najavljuju koncert Mate Bulića na tržnici Gruž. Na istim plakatima piše da će se 
koncert održati u deset sati te da je koncert zakazan za danas besplatan.

Ubrzo se putem svoje službene Facebook stranice oglasio i popularni pjevač i upozorio da je riječ o prevari jer on nikakav koncert nije dogovorio u Dubrovniku.

-  Saznali smo da su se pojavili plakati za Matin koncert koji nije dogovoren s nama i za koji mi nemamo nikakve informacije.  Ne bismo voljeli da netko očekuje Matu i bude razočaran, zbog nečije neprofesionalnosti i širenja lažnih informacija. Srdačno, tim Mate Bulića. - stoji u objavi na Facebooku. 

 

 

Prošlo je nešto više od godinu dana otkako je pjevaču dijagnosticirano da ima zloćudni tumor na desnom bubregu. Tada je hitno operiran i  svi nalazi od tada su dobro i Bulić se brzo nakon operacije oporavio i vratio nastupima. 

Ključne riječi

Komentara 2

VI
Violeta098
03:25 18.09.2019.

Zar netko tu seljačinu sluša

DO
Dox
08:05 18.09.2019.

Slušaju oni koji novce broje....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije