Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužna vijest

U 57. godini! Iznenada preminuo član kultnog benda: 'Zauvijek će ostati u našim srcima'

Foto: Facebook
1/2
31.07.2019.
u 09:56

"Posljednji ispraćaj našeg dragog Drakčeta obavit će se u petak, 2. kolovoza 2019. godine, na groblju Lešće u Beogradu", napisali su članovi benda na Facebooku

Član prve postave benda Van Gogh, basist Predrag Popović-Drakče umro je u 57. godini. Tužnu vijest objavila je Facebook stranica Udruženje rok muzičara Srbije.

"S velikom tugom i žalošću obavještavamo članove i prijatelje Udruženja rok muzičara Srbije da nas je prerano napustio naš istaknuti član, prijatelj i kolega Predrag Popović – Drakče (1962.-2019.). Svoju glazbenu karijeru počeo je u grupi "Rock Express", a 1986. godine postao je član prve postave grupe "Van Gogh". Poslije izlaska iz grupe "Van Gogh" radi veliku pauzu. Na glazbenu scenu vraća se 2009. godine u Bijelo dugme tribute bendu. Posljednjih pet godina s poznatim rock-glazbenicima svira u klupskom bendu Dr. Beat.
Posljednji ispraćaj našeg dragog Drakčeta obavit će se u petak 2. kolovoza 2019. godine na groblju Lešće u Beogradu", napisali su u objavi.

Foto: Facebook/RTL

Tužnu vijest potvrdili su i članovi Van Gogha na svojoj službenoj Facebook stranici.  

"...i tiho, bez glasa, odlaze nekud, neki dragi ljudi... S tugom vas obavještavamo da je naš dragi Predrag Gaga Popović, prvi bas-gitarista grupe Van Gogh, iznenada preminuo... Zauvijek će ostati u našem sjećanju i srcima, onakav kakav je uvijek i bio – duhovit i nasmijan...
Grupa Van Gogh", stoji u objavi.

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar munšajn
munšajn
10:57 31.07.2019.

Hoće li redakcija VL poslati izaslanstvo

Avatar Hazl113
Hazl113
13:13 31.07.2019.

Nikad čuo za njega i taj Bend. Mislim što sve neću pročitat ovdje.

Avatar Olujni
Olujni
13:02 31.07.2019.

Saucesce redakciji, da napisem sucut, ne bi razumjeli....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije