Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiže prinova

Trudna pjevačica u spotu je potpuno gola, a slučajno je otkrila i termin poroda

Foto: profimedia
1/7
20.05.2020.
u 22:15

Katy Perry u spotu za pjesmu "Daisies" skinula se sasvim gola, a u jednom radijskom intervju otkrila je kako je i s kim je provodila vrijeme u karanteni.

Pjevačica Katy Perry predstavila je spot za svoju pjesmu "Daisies" u kojem se u nekoliko kadrova pojavljuje potpuno gola. Trudna pjevačica je tim povodom gostovala u radijskoj emisiji i otkrila kako je vrijeme u karanteni provela sa zaručnikom Orlandom Bloomom i njegovim devetogodišnjim sinom Flynnom te njezinim nećakinjama i rekla je kako joj je to bila dobra vježba za ulogu majke. 

- Navikavam se da sam okružena djecom jer će mi i budućnost uskoro postati takva - rekla je pjevačica. Album na kojem je radila trebao je biti objavljen 14. kolovoza.

1/5

- Ja sam radoholičar i prije pandemije koronavirusa plan mi je bio da završim album u potpunosti prije nego mi pukne vodenjak i završim u rodilištu - rekla je Katy i tako je otkrila slučajno i kada joj je otprilike termin poroda.  Svoju novu pjesmu predstavila je obožavateljima i na Instagramu i napisala je kako je ovu pjesmu napravila prije nekoliko mjeseci.

- Napisala sam ju kako bi vas pozvala da ostanete vjerni sebi i svojim ciljevima bez obzira na mišljenje drugih. Pjesma je sada dobila i novo značenje u svijetlu svega što cijeli svijet trenutno proživljava - rekla je Katy.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije