Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zimske radosti

Tony skija bez svojih cura jer je Pia premala pa je Ivana s njom doma

Tony Cetinski
Foto: Željko Lukunić/pixsell
1/2
13.12.2009.
u 10:16

Tony Cetinski već je nekoliko dana u austrijskom Nassfeldu, a kako mu fali još samo ispit da postane trener skijanja, već se prihvatio učenja prijatelja i njihove djece tom sportu.

Punim plućima već tri dana Tony Cetinski uživa u Nassfeldu. Na stazi je već u devet ujutro, a stanku radi tek za ručak. Samo jedan ispit dijeli ga od naslova trenera skijanja pa tome sportu uči i prijatelje i djecu.

– Sa mnom su za tri dana proskijali i oni koji su se najviše bojali. Lakše mi je s djecom, ali imam strpljenja i s odraslima - kaže Tony. U Austriji će se zadržati do 17. prosinca jer 19. ima koncert s Joseom Carrerasom u Areni.

– Supruga Ivana ima jako puno posla i nije mi se mogla pridružiti, a Pia je još premala. U siječnju će proslaviti prvi rođendan pa još nije za skijanja - kaže Tony.

Komentara 5

DO
dobravila
11:17 13.12.2009.

Jako važna vijest ; za nacionalnu sigurnost zemlje !

SP
spancro
14:02 13.12.2009.

nepisete dali imma dugi donji ves dase nebi razladija

SP
spancro
13:59 13.12.2009.

tko to nije skija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije