Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

ToMa i Jelena Perić zapalili set na snimanju spota za singl '193'

ToMa i Jelena Perić
Foto: Ivana Dobrovoljec
1/4
08.03.2023.
u 16:55

Dva tjedna nakon što je nova pjesma '193' osvojila radijski eter ToMa predstavlja video spot za najnoviji singl.

Pjesma koja zvukom parira trenutnim svjetskim trend pjesmama ujedno najavljuje i zvuk koji će ToMa predstaviti na svojemu debitantskom albumu krajem ove godine. Tekst i glazbu potpisuje ToMa dok je produkcijski dio djelo talentiranog producenta Mihovila Šoštarića

''U želji da iz sebe izvučem nešto novo, nešto što do sada publika nije čula i osjetila kod mene, našao sam svoj glazbeni identitet. '193' predstavlja pomak u mom glazbenom izričaju, zvuku i slici koju predstavljam publici. Velik dio stvaranja ove priče je i Mihovil Šoštarić koji je moj tekst i glazbu idealno uokvirio modernim zvukom implementirajući svoj osobni pečat na ovu pjesmu.''  - rekao je ToMa.
Po prvi put na spotu ToMa surađuje s hvaljenim dvojcem SESTRICE. Spot je režiran pod palicom Luke Sepčića dok je Ana Badurina izvršna producentica projekta. ''Ana i Luka još su jednom dokazali i opravdali svoje ime. Dugo sam čekao priliku na rad s njima i sretan sam da smo se spojili baš na pjesmi '193'. Veliko hvala Sestricama kao i DVD-u Novi Marof koji su nam ustupili lokaciju za potrebe snimanja i bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće''  - rekao je ToMa. U spotu se pojavljuje i hrvatska najpoznatija vizažistica Jelena Perić, mnogima poznata i kao finalistkinja prethodne sezone Plesa sa zvijezdama"ToMa je izrazio želju da budem dio njegovog spota i kad sam čula pjesmu i koncept, odmah sam pristala. Jako mi se svidjela pjesma jer je drugačija i catchy, a ToMa je odličan pjevač tako da ne sumnjam da će se pjesma naći na samom vrhu ljestvice.'' 

Foto: Ivana Dobrovoljec

 

''Snimanje spota je bilo zanimljivo zbog scenografije koja je uključivala paljenje auta, ali bili smo u sigurnim rukama naših dragih vatrogasaca kao i produkcije Sestrice. Mogu reći da mi je bilo zabavno i da je ovo jedan od zanimljivijih projekata na kojima sam radila, a sve zahvaljujući ekipi iza kamere i naravno ToMi koji me pozvao i maksimalno olakšao posao."- opisala je Jelena iskustvo suradnje s ToMom. 

Video spot za pjesmu '193' naglašava složenost strastvenih veza i kako one mogu dovesti do ekstremnih situacija. Kroz vizualno privlačne prizore i emocionalne trenutke, spot pruža duboko iskustvo gledanja i ostavlja gledatelje da razmišljaju o svojim vlastitim vezama i strastima.

Foto: Ivana Dobrovoljec

Režiser spota, Luka Sepčić zaključuje: "Hvala puno ToMi na potpunom povjerenju i povjeravanju ove energetske bombe u moje ruke. Uzivao sam režirajući ovu pjesmu edukativnog karaktera. Kroz gorući storytelling smjestili smo pjesmu u vruću atmosferu koja reflektira stihove u svom vizualnom obliku. ToMa je vrhunski profesionalac s kojim je bilo strašno ugodno raditi od prvog trena, jer mu ništa nije teško, sve kuži, i izgara za scenu. Ogromno hvala i Jeleni koja je savršeno donijela svog lika pred kameru i dodatno zatoplila atmosferu koju smo na kraju morali doslovno ugasiti. Puno hvala i cijelom ToMinom vrhunskom teamu, kao i mojoj Ani i cijeloj ekipi sa seta koja je omogućila da ovaj spot i pjesma zapale noć, a i domaće medijske kanale."

Foto: Ivana Dobrovoljec

⬇ STREAM & BUY ⬇

ToMa - 193

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije