Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reagirala na komentare

Tihana Lazović javno se obratila Severini: 'Pila si pivo na mojoj svadbi. I to malo. Razočarana sam'

Foto: Vladimir Zivojinovic/PIXSELL, Instagram
1/9
24.08.2022.
u 17:51

Jedan od uzvanika na svom je Insta Storyju objavio snimku s vjenčanja Tihane Lazović na kojoj Severina pije pivo iz boce, a nakon svega uslijedili su i komentari dežurnih dušobrižnika kojima je glumica odlučila stati na kraj pruživši podršku splitskoj pjevačici.

Proteklog vikenda zadarska glumica Tihana Lazović (31) u Novom Sadu udala se za srpskog glumca Branislava Trifunovića (44), a među uzvanicima našla su se i brojna poznata lica. Na vjenčanje je stigla i Severina Vučković koja je novopečenim mladencima zapjevala, a na društvenim mrežama odmah su osvanule fotografije odlično raspoložene pjevačice. Jedan od uzvanika na svom je Insta Storyju objavio snimku na kojoj Severina pije pivo iz boce, a nakon svega uslijedili su i komentari dežurnih dušobrižnika kojima je Tihana odlučila stati na kraj pruživši podršku splitskoj pjevačici. Njezinu objavu prenosimo u cijelosti: 

"Rodila se ja tako davne 1990.
Zaplakala pa probrljavila neke riječi koje zvuče kao mama i tata
Ubrzo zatim zapjevala
Tata puštao ploče
Rock jazz blues
Sestra Tajana ima 5 godina svira klavir pjeva Jamesa Browna
Ja pjevam palomablanka putuje na daleke obale
Ja pjevam dalmatinka dalmatinka tri ljubavi svoje ima
Narasla Tihana
Severina i dalje na sceni
Trese regiju izgleda ko avion voli je raja kliče joj narod ona je bomba
Ona je fenomen
Ona je, kao što kaže Hani Erceg , “predmet žudnje balkanskih mužjaka i predmet prezira frustriranih žena “
Ona je velika prevelika za tako sitne sitne kao makovo zrno sitne duše našeg gnjilog patrijarhalnog šovinističkog frustriranog licemjernog društva
O kako volimo mrziti žene
O kako volimo mrziti jer ne možemo doseći
O kako volimo mrziti uspješnu
O kako volimo mrziti uspješnu i lijepu
O kako volimo mrziti uspješnu lijepu pametnu

p.s
Pila si pivo na mojoj svadbi. I to malo. Razočarana sam. Očekivala sam da ćeš nategnuti bocu kajsije 😂 Hvala ti Seve , uljepšala si meni i mom Branislavu naš dan .
Volimo te .

Drage moje vještice gdje god da ste ,
tek smo počele", zaključila je Tihana Lazović. 

Podsjetimo, Lazović se za svog kolegu Trifunovića udala prošli vikend u Vojvodini nakon tri godine veze. Lijepa glumica zablistala je u upečatljivoj kratkoj vjenčanici s puf rukavima i raskošnim velom, a cijelu kombinaciju upotpunila je ružičastim sandala s platformom i biserom. Među uzvanicima su bili i redatelj Dalibor Matanić i njegova supruga, glumica Helena Minić Matanić, glumac Goran Bogdan stigao je u društvu partnerice Jovane Stojiljković, a za istim stolom bila je i Severina koja je na vjenčanje stigla u društvu splitske fotografkinje Sonje Dvornik i svog menadžera Tomice Petrovića. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

VIDEO Alen Vitasović javio se nakon pada s bine u Barbanu

Komentara 5

DU
Deleted user
19:23 24.08.2022.

Ovo međusobno ulizivanje mi je najbolje.

Avatar HrvatskiZmaj
HrvatskiZmaj
20:40 24.08.2022.

Podsjeća na vic "Ti ćeš direktno iz boce" 😏 Ogromna većina ljudi uopće ne prati ništa od tog, niti komentira ikog od njih, dok ih ne "prenesete" u medije... Mi možemo kompletno cijeli život živjeti, a da ne čujemo ništa ni o jednoj "predmetici zavisti i želja" kako si jadnice umišljaju. Ako je tu tko zavidan, jalan, napaljen i štosvene, to je u vašim krugovima smeća....

DU
Deleted user
20:03 24.08.2022.

Fuj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije