Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ugostila je Serenu Williams

Prvi podcast Meghan Markle nije oduševio slušatelje: Parada banalnosti i kalifornijskih floskula

Foto: Screenshot/youtube
1/8
24.08.2022.
u 14:55

Kritičare nije pretjerano oduševio razgovor bivše glumice i tenisačice koja je odnedavno u mirovini i ukupna je ocjena da je Meghan tim podcastom pronašla još jedan način kako da govori samo o sebi.

Dugo najavljivani podcast Meghan Markle napokon je zaživio u eteru streaming servisa Spotify. Publika je od Archetypesa, kako je supruga princa Harryja nazvala svoj podcast, imala velika očekivanja, ali im se nisu ispunila.

- Bok, ja sam Meghan. A ovo je Archetypes – moj podcast o etiketama koje se prišivaju ženama. Luđakinja, diva, histerična - te se riječi često čuju u medijima, na internetu, kod kuće... Ući ćemo u korijen tih riječi kako bismo shvatili zašto se i dalje koristimo njima i kako bismo ih suzbijali - riječi su kojima Meghan najavljuje svoj podcast u kojem, kako je rekla, želi publici pokazati tko je ona doista, želi ih upoznati s pravom Meghan, a ne s Meghan koju su posljednjih godina promatrali samo kroz povećalo medija. U prvoj emisiji podcasta ugostila je slavnu tenisačicu Serenu Williams, a tema njihova razgovora bile su ambicije.

- Ne sjećam se da sam ikada osjetila negativnu konotaciju uz riječ ambiciozna sve dok nisam počela izlaziti sa svojim sadašnjim mužem. Očito su, prema mišljenju nekih, ambicije užasna stvar za ženu - rekla je Meghan u podcastu. Serena je govorila o dvostrukim standardima koje je iskusila kao sportašica. Posebno je istaknula svoj četvrtfinalni meč US Opena 2004. s Jennifer Capriati u kojem se pobunila na odluke suca i zbog toga je prozvana agresivnom, dok bi, uvjerena je, tenisače u takvoj situaciji smatrali strastvenima.

Kritičare nije pretjerano oduševio razgovor bivše glumice i tenisačice koja je odnedavno u mirovini i ukupna je ocjena da je Meghan tim podcastom pronašla još jedan način kako da govori samo o sebi. Kolumnist Spectatora Steerpike rekao je da je "teško povjerovati da je bilo potrebno 28 ljudi, uključujući osam izvršnih producenata, da snime tu epizodu". U recenziji se dodaje da bi teniski entuzijasti koji namjeravaju slušati podcast kako bi čuli što o ambicijama misli Serena Williams mogli biti malo razočarani jer se u podcastu zapravo sve vrti oko Meghan.

James Marriott u The Timesu opisao je podcast kao "paradu banalnosti, apsurda i samoveličajućih kalifornijskih floskula". To je dio kritika na podcast koji je dio 18 milijuna dolara vrijednog ugovora koji su Meghan i Harry potpisali s tom streaming platformom još prije dvije godine. Sljedeća gošća koju je Meghan najavila je slavna pjevačica Mariah Carey, a o čemu će razgovarati nije otkrila. Osim slavnih osoba ugostit će i povjesničare i sociologe s kojima će razgovarati o ženama i njihovoj ulozi u povijesti te etiketama s kojima se već stoljećima bore.

VIDEO Beyonce i Jay-Z opet ljetuju na našoj obali

 

Komentara 2

ME
MediciKM
15:38 24.08.2022.

Rijetko iritantna osoba.

BA
Barba56
15:54 24.08.2022.

Kad Hary uvidi zasto je ona sa njime , onda ce i njoj doci kraj .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije