Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Verbalni napad

Neprimjereno ponašanje: Branko Kockica vrijeđao i gađao papirima oporbene vijećnice

Beograd: Branko Mili?evi? Kockica, poznati zabavlja? i glumac
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
1/9
24.08.2022.
u 15:42

Prva sjednica komisije za spomenike i imenovanje ulica i trgova krenula je skandalozno. Za predsjedavajućeg je izabran Branislav Milićević (Branko kockica) koji je nakon zamjerke naše Olge Manojlović na proceduru rada gađao materijalima za dnevni red, objavio je na Twitteru Dobrica Veselinović.

Na prvoj konstitutivnoj sjednici Komisije za spomenike i nazive trgova i ulica grada Beograda dogodio se incident kada je Branislav Milićević, gledateljima poznat kao Branko Kockica, verbalno napao članice komisije pokreta "Ne davimo Beograd" i koalicije MORAMO, a onda ih je počeo i gađati papirima, prenosi N1. Prvi je tu informaciju s javnosti putem Twittera objavio Dobrica Veselinović iz Ne davimo Beograd.

- Prva sjednica komisije za spomenike i imenovanje ulica i trgova krenula je skandalozno. Za predsjedavajućeg je izabran Branislav Milićević (Branko kockica) koji je nakon zamjerke naše Olge Manojlović na proceduru rada gađao materijalima za dnevni red. Uskoro opširnije...- napisao je Veselinović. Kasnije su priopćenje medijima poslali i iz koalicije MORAMO, a u priopćenju je izava Natalije Simović, gradske vijećnice Ne davimo Beograd i vijećničke grupe MORAMO.

 

 

- Milićević je, kao najstariji vijećnik, predsjedavao prvom sjednicom Komisije i bio je vidno iznerviran jer smo tražile riječ i obrazlagale neslaganje s dnevnim redom i odlukama koje nam se nameću uz nepotpun materijal, što je, izgleda, praksa svih gradskih službi i institucija do sada - piše u njezinoj izjavi. Članica komisije Olga Manojlović Pintar pokazala je i zgužvane papire kojima ih je gađao gradski vijećnik iz redova Srpske napredne stranke Branislav Milićević.  Branko Kockica uveseljavao je generacije od 1978. godine sve do 1992. kada se kultna dječja emisija 'Kocka, kocka, kockica' prestala emitirati.

VIDEO Alen Vitasović javio se nakon pada s pozornice: Bio sam trijezan, koljena su mi popustila zbog bolesti

Ključne riječi

Komentara 6

KL
Klavocin
17:03 24.08.2022.

Pa htjeli smo i bez rata prestati živjet sa njima nametnuli su nam rat, a vi opet o Srbiji, beogradu, kockici smeća

Avatar argus100
argus100
16:59 24.08.2022.

Wtf, why? Zašto ali zašto bi nas trebalo ovo zanimati? Posve nebiti događaj, s nebitnim akterima iz nebitne države.

KL
Klavocin
17:05 24.08.2022.

A možda je ovo i dobro barem mladi danas vide i misle svojom glavom, pa nikad neća ić sa njima u državu, a ne ko moja generacija kad smo morali gledat setove, ućit laži i na kraju se borit sa bandom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije