Naslovnica Showbiz TV

Teški dani novinarke! Mila Horvat ponovno u borbi s rakom

Sportsku novinarku, koja je prije nekoliko godina preboljela tumor jednjaka i rak vrata maternice, očekuje još jedna teška životna utakmica.
14. ožujka 2019. u 08:38 18 komentara 58575 prikaza
Mila Horvat
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/2

Mila Horvat ponovno proživljava pravu dramu. Nakon što je dva puta i sama pobijedila  zloćudne dijagnoze opaka bolest dijagnosticirana je i njezinoj majci Mileni.

Mila Horvat NA MAKSIMIRU Pogledajte što su dinamovci napravili Mili Horvat

Sportsku novinarku, koja je prije nekoliko godina preboljela tumor jednjaka i rak vrata maternice, tako očekuje još jedna teška životna utakmica, piše Glorija.  Njezinoj majci, 62-godišnjoj ekonomistici, dijagnosticiran je najagresivniji oblik karcinoma dojke, a o teškim trenucima voditeljica Arene Sport tek je sada progovorila. 

Mila Horvat O ZDRAVSTVENIM PROBLEMIMA I HNTV-U Mila Horvat: Usporim tek kad me tijelo na to upozori

– Prije Božića je bila na kontroli, iako je ništa nije boljelo. Liječnici su, međutim, posumnjali da nešto nije u redu s njenim zdravljem, a nalaze smo morale čekati do siječnja. Mama nije željela da odustanem od godišnjeg odmora pa sam u međuvremenu s društvom otputovala u Keniju k Petki Coner, bivšoj kolegice s HRT-a koja već godinama živi u Africi. Ondje sam, doduše, bila samo fizički, jer misli su mi cijelo vrijeme bile uz mamu u Hrvatskoj – otkrila je Mila. Nakon što je doznala dijagnozu odmah je prekinula odmor i vratila se kući kod majke s kojom sada zajedno kreće u hrabru borbu protiv opake bolesti. 

– Život mi se okrenuo naglavačke. Toliko mi se loših stvari dogodilo da sam pomislila da to ne može biti istina. Srušio mi se svijet – dodala je Mila koja je uslijed saznanja za majčinu dijagnozu ostala bez još jedne bliske osobe u svom životu. 

– U vrijeme kada sam doznala za majčinu bolest izgubila sam još jednu blisku osobu koja mi je puno značila. Nije riječ o javnoj osobi ni o Hrvatu, nego o čovjeku iz inozemstva s kojim je ljubav završila razočaravajuće – priznala je novinarka i voditeljica. 

Pogledajte i koji poznati Hrvati javno svjedoče vjeru. 

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
 • Avatar dras32
  dras32:

  Kakav klikbajt naslov, i po svim portalima to radite i baš bi vas zbog toga trebalo biti sram. Ali nije.

 • Diorella:

  Novinari, učinila sam iznimku jer VEĆINU tekstova ne ostvaram zbog naslova, ali za ovaj vam moram reći, ispričavam se - sramite se! Mila bi vas mogla i tužiti za ovako formiran naslov i insinuacije.

 • gurani:

  Svašta! Novinar u članku napiše..." - Prije Božića je bila na kontroli, iako je ništa nije boljelo. Liječnici su, međutim, posumnjali da nešto nije u redu s njenim zdravljem, a nalaze smo morale čekati do siječnja." Jeste li probali prebrojati ... prikaži još! dane? To je objektivno 10 do 15 dana najviše. To je kao dugo?!