Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekinula odmor

Teški dani novinarke! Mila Horvat ponovno u borbi s rakom

Mila Horvat
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/2
14.03.2019.
u 08:38

Sportsku novinarku, koja je prije nekoliko godina preboljela tumor jednjaka i rak vrata maternice, očekuje još jedna teška životna utakmica.

Mila Horvat ponovno proživljava pravu dramu. Nakon što je dva puta i sama pobijedila  zloćudne dijagnoze opaka bolest dijagnosticirana je i njezinoj majci Mileni.

Sportsku novinarku, koja je prije nekoliko godina preboljela tumor jednjaka i rak vrata maternice, tako očekuje još jedna teška životna utakmica, piše Glorija.  Njezinoj majci, 62-godišnjoj ekonomistici, dijagnosticiran je najagresivniji oblik karcinoma dojke, a o teškim trenucima voditeljica Arene Sport tek je sada progovorila. 

– Prije Božića je bila na kontroli, iako je ništa nije boljelo. Liječnici su, međutim, posumnjali da nešto nije u redu s njenim zdravljem, a nalaze smo morale čekati do siječnja. Mama nije željela da odustanem od godišnjeg odmora pa sam u međuvremenu s društvom otputovala u Keniju k Petki Coner, bivšoj kolegice s HRT-a koja već godinama živi u Africi. Ondje sam, doduše, bila samo fizički, jer misli su mi cijelo vrijeme bile uz mamu u Hrvatskoj – otkrila je Mila. Nakon što je doznala dijagnozu odmah je prekinula odmor i vratila se kući kod majke s kojom sada zajedno kreće u hrabru borbu protiv opake bolesti. 

– Život mi se okrenuo naglavačke. Toliko mi se loših stvari dogodilo da sam pomislila da to ne može biti istina. Srušio mi se svijet – dodala je Mila koja je uslijed saznanja za majčinu dijagnozu ostala bez još jedne bliske osobe u svom životu. 

– U vrijeme kada sam doznala za majčinu bolest izgubila sam još jednu blisku osobu koja mi je puno značila. Nije riječ o javnoj osobi ni o Hrvatu, nego o čovjeku iz inozemstva s kojim je ljubav završila razočaravajuće – priznala je novinarka i voditeljica. 

Pogledajte i koji poznati Hrvati javno svjedoče vjeru. 

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar dras32
dras32
09:23 14.03.2019.

Kakav klikbajt naslov, i po svim portalima to radite i baš bi vas zbog toga trebalo biti sram. Ali nije.

AM
Axis Mundi
10:55 14.03.2019.

Novinari, učinila sam iznimku jer VEĆINU tekstova ne ostvaram zbog naslova, ali za ovaj vam moram reći, ispričavam se - sramite se! Mila bi vas mogla i tužiti za ovako formiran naslov i insinuacije.

DU
Deleted user
09:21 14.03.2019.

Još mi je u svježem sjećanju javno napadanje na Milana Bandića, traženje najstrože kazne - a sve zbog toga što je ljudskost stavio ispred nekog propisa i dopustio njezino odvoženje na liječenje (zbog iste bolesti) u Austriju. Isti ti "kolege" Mile Horvat sada licemjerno opet povlače njezino ime kroz medije zbog potrebe senzacionalizma lažnih "kolegijalnih osjećaja"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije