Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bablje ljeto

Tatjana Jurić oduševila fotkom u badiću, istaknula je bujni dekolte: 'Raskoš samo takva'

Foto: instagram
1/13
01.10.2023.
u 15:02

Voditeljica je početkom mjeseca boravila u Italiji, gdje se uputila na jubilarni 80. Venecija Film Festival. Jurić je stigla na crveni tepih uoči premijere filma ''Ferrari'' i zablistala u elegantnoj crnoj korzet haljini bez naramenica koja je također istaknula njezin dekolte

U zadnjim danima ljeta uživa i voditeljica Tatjana Jurić (41) koja odmara kod oca gdje koristi posljednje dane ljetnog sunca za kupanje u bazenu. Za fotografiju koju je objavila na svom Instagram profilu pozirala je u bazenu u crnom badiću koji joj je istaknuo bujni dekolte. 

"Ma, kod Tate je najljepše! A kod Tate je ljeto i dalje!", napisala je voditeljica u opisu.

Podsjetimo, voditeljica je početkom mjeseca boravila u Italiji, gdje se uputila na jubilarni 80. Venecija Film Festival. Jurić je stigla na crveni tepih uoči premijere filma ''Ferrari'' i zablistala u elegantnoj crnoj korzet haljini bez naramenica koja je istaknula njezin dekolte. Tatjana je u Veneciji zablistala poput prave hollywoodske dive i to u kreaciji modnog dvojca Envy Room s kojima i inače često surađuje. 

VEZANI ČLANCI

Crnu kombinaciju voditeljica je upotpunila upečatljivim nakitom pa je tako na sebi nosila masivnu zlatnu ogrlicu, zlatne naušnice, a lijevu ruku krasile su joj narukvice i prsten. 

Inače, voditeljica je poziv na ovaj prestižan filmski festival dobila zbog suradnje s brendom Armani beauty čija je ambasadorica, a koji je već godinama službeni beauty sponzor festivala. Tatjana je dio atmosfere iz Venecije podijelila i s pratiteljima na društvenim mrežama. 

1/8

– Budimo realni, kad krene party, ništa ja objavljivat neću. Pa bolje da se odmah prijavim i chill – napisala je Tatjana uz objavu koju je podijelila na svom Instagramu prije odlaska na crveni tepih i projekciju filma ''Ferrari'' u kojem glumi Adam Driver.

Prestižan svjetski festival privukao je i neke od najpoznatijih svjetskih zvijezda, među kojima su i Adam Driver, Patrick Dempsey, Georgia May Ayeeshe Jagger, Michael Manna, Marica Pellegrinelli...

VIDEO Ava Karabatić: 'Bila sam dva mjeseca na odvikavanju, nije bilo lako, a sad sam sretna žena'

Ključne riječi

Komentara 5

PA
Pašić
16:15 01.10.2023.

Prodaje kozmetiku u fušu. A i sama je troši jer su godine uzele svoj danak.

Avatar Carbonado
Carbonado
17:15 01.10.2023.

Zašto imam dojam da se promiče nekakva ljepota žena u 40-im, 50-im pa sve tamo do 80-ih? Gospođe moje, ponašajte se u skladu s godinama, vaše tijelo nije kakvo je bilo u 20-im i 30-im, ovo je samo...otužno.

SE
Separator
17:50 01.10.2023.

Je li našla žiro račun svog života?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije