Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prisjetila se

Tajči je u izolaciji s novom ljubavi: 'Prošli smo tešku situaciju'

Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/8
23.04.2020.
u 11:28

Tajči je pronašla pravu ljubav, a njezin novi odabranik David Langley osvojio ju je jer je autentičan, iskren i potpuno predan.

Pjevačica Tatjana Cameron Tajči otvoreno je progovorila o novoj ljubavi te ispričala kako se njezina obitelj nosi s trenutačnom situacijom s koronavirusom.

Tajči je pronašla pravu ljubav, a njezin novi odabranik David Langley osvojio ju je jer je autentičan, iskren i potpuno predan, kazala je za InMagazin.

Tatjana i David zajedno su u kućnoj karanteni, a društvo im prave i njezina tri sina te djevojka najstarijeg sina. 

– Doma imam tri sina i djevojku najstarijeg sina. Dobro nam je,  fino se slažemo, nitko nije nervozan. Svi imamo neke projekte, svi smo kreativni. Ja kuham fino pa se okupimo oko stola i dobro nam je, zasad se ne mogu požaliti – kazala je pjevačica i naglasila da su oni već prošli tešku situaciju.

Mi smo prošli kroz tešku situaciju kad je moj suprug preminuo tako da već nekako uočavamo te sitnice. To može biti bilo što.  Jutarnja kava, činjenica da se disanjem mogu smiriti, razgovor s djecom ili psić kojeg smo dobili prije tjedan dana – kaže Tajči. 

 

Komentara 6

Avatar bandogcro
bandogcro
12:22 23.04.2020.

Has been, koja je zaradila milijune kao i pokojni muž. Nisu htjeli plaćati zdravstveno osiguranje u njezinoj dragoj Americi, pa tu kod nas plakala da im se pomogne. Što nije molila svoje amere za Donacije, mrš, koga briga za te i tvoje amere.

GE
geler203
12:02 23.04.2020.

Opet s amerikancem, djeca amerikanci, pa onda neka pišu i govore o njoj u američkim medijima i novinama. Mi u Hrvatskoj imamo i naših vijesti.

DU
Deleted user
13:59 23.04.2020.

za nekog tko je tako blizak bogu brzo je nasla novog frajera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije