Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'LIJEPO ISKUSTVO'

Sjećate li je se? Gordanu smo prije 'Braka na prvu' gledali u još jednom showu

Brak na prvu
Foto: RTL
1/6
23.04.2020.
u 08:46

– I ovo je bilo lijepo iskustvo! Hvala Borute, napisala je Gordana zahvalivši modnom kritičaru i stilistu Borutu Mihaliću.  Tema s kojom se Gordana uhvatila u koštac bila je „s posla u izlazak“, a odlučila se na dva drukčija outfita te je na kraju dobila 31 bod.

Gordana Gašparić Vrbljanin, umirovljenica iz Zagreba koju trenutačno gledamo kao suprugu Milana Tokića u showu "Brak na prvu" prije pet godina sudjelovala je u još jednom showu na RTL-u - Shopping kraljici.  Gordana je na Facebooku objavila fotografiju i prisjetila se tog iskustva. 

Brak na prvu
1/5

– I ovo je bilo lijepo iskustvo! Hvala Borute, napisala je Gordana zahvalivši modnom kritičaru i stilistu Borutu Mihaliću. 
Tema s kojom se Gordana uhvatila u koštac bila je „s posla u izlazak“, a odlučila se na dva drukčija outfita te je na kraju dobila 31 bod.

Foto: Daniel Pavlić

Gordana se odlučila na ostanak u showu "Brak na prvu", premda svog supruga Milana doživljava više kao prijatelja.

– Nije bilo toga što Milan nije pokušao da zavede mene kao ženu, ali kad se ugase kamere, kad ostanemo sami, ono što me iritira jest: "Sad smo ja i moja ženica sami, sad bismo mogli nešto pokušati." Ja sam žena kojoj treba malo dulje da upozna nekoga da bi eventualno došlo do neke intimnosti i prije sam za neko prijateljstvo. No Milan je divna osoba i po karakterima ste nas fenomenalno spojili. Zato smo se dogovorili da ćemo se nastaviti družiti i možda se nešto i rodi – rekla je Gašparić Vrbljanin.

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar SandraBJ91
SandraBJ91
18:36 23.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k︆­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Avatar LisaAE88
LisaAE88
16:22 23.04.2020.

a︆­b︆­r︆­e︆­.︆­a︆­i/a16n

Avatar MariaPU74
MariaPU74
15:57 23.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije