Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li primijetili?

Svi misle da je ovim detaljem na pozornici Konstrakta poslala skrivenu poruku Ukrajini

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell
1/6
07.03.2022.
u 20:31

Naime, u jednom trenutku ekran preplavi plavo-žuta boja, a mnogi misle da se umjetnica za te boje odlučila upravo da da podršku Ukrajini u borbi protiv Rusije.

U Beogradu je u subotu održano finale srpskog izbora za pjesmu Eurovizije na kojem je pobjedu uvjerljivo odnijela glazbenica umjetničkog imena Konstrakta s pjesmom 'In corpore sano'. Pjesma je to koja je osvojila najviše bodova i publike i žirija i nadmoćno izborila svoj odlazak na ovogodišnji Eurosong koji će se održati u svibnju u Torinu.

I dok neki njezin nastup opisuju kao 'čudan', drugi su pak njime oduševljeni. No, većina njih primijetila je i zanimljive boje koje su u jednom trenutku obuzele pozornicu. Naime, u jednom trenutku ekran preplavi plavo-žuta boja, a mnogi misle da se umjetnica za te boje odlučila upravo da da podršku Ukrajini u borbi protiv Rusije. 

Foto: Crvena zvezda.com / Youtube screenshot

Konstrakta je, prema pisanju srpskih portala, osvojila 44.459 SMS glasova, a njezina je pjesma i odmah podigla prašinu na društvenim mrežama. Veliku pažnju izazvali su i stihovi njezine pjesme "koja je tajna zdrave kose Meghan Markle".

- Odlučila sam u pjesmi spomenuti Meghan Markle jer mediji pišu da ima lijepu kosu. Ma ima ljepšu kosu i od Kate Middleton, da se ne lažemo. I Meghan je pogana, a mi podržavamo pogane ljude - rekla je za medijima nedavno ova glazbenica.

Inače, pravo ime umjetnice koja se krije iza imena Konstrakta je Ana Đurić. Za svoje umjetničko ime je jednom prilikom rekla da to znači racionalno i emotivno u jednom. Ranije je bila članica bendova Mistakemistake i Zemlja gruva. Prvu solo pjesmu "Žvake" objavila je 2019. godine, a zanimljivo je da je po zanimanju arhitektica. Uz to je i ponosna majka dvoje djece.

VIDEO>>Ivana Pezo Moskaljov: "Jako mi laska nominacija za Večernjakovu ružu"

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
13:33 08.03.2022.

čitam i ne mogu da verujem što čitam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije