Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
važan dan za nju

Vesna Dragojević rasplakala obožavatelje zajedničkom fotografijom s Oliverom: 'Takva ljubav ne završava'

Foto: Miranda Cikotić/PIXSELL
1/6
07.03.2022.
u 20:10

Par je proveo nezaboravnih 44 godine zajedno, a danas bi slavili svoju 48. godišnjicu.

Ovog srpnja navršit će se četiri godine otkako nas je napustio legendarni domaći glazbenik Oliver Dragojević. Nakon teške bolesti, Oliver je preminuo 29. srpnja 2018. godine u Splitu. 

Supruga legendarnog 'morskog vuka' i dalje se ne miri s njegovim odlaskom, a često se na društvenim mrežama prisjeti svoje ljubavi s kojim je bila u braku 44 godine. 

'Ti i ja. 7. 3. 1974. Naših 48 godina braka', opisala je kratko uz fotografiju koju, čini se, nismo dosad imali prilike vidjeti, a nastalu u njihovoj mladosti. Mnoge je taj nježni prizor rasplakao u komentarima. 

– Vas dvoje ćete i u vječnosti biti zajedno. Takva ljubav ne završava ni ovdje ni sad ni sutra! Beskonačna je – pisali su Vesnini pratitelji na društvenoj mreži.

Oliver je preminuo u 71. godini nakon teške bolesti raka pluća 2018. godine. Inače, Vesna i Oliver su se upoznali u ljeto 1973. godine i deset mjeseci poslije vjenčali, a godinu dana kasnije izmjenili su bračne zavjete kod matičara.Puno godina kasnije su crkveno vjenčanje imali i 19. siječnja 2009. godine u Vela Luci. 

Par je proveo nezaboravnih 44 godine zajedno, a danas bi slavili svoju 48. godišnjicu. U braku su dobili tri sina i sedmero unučadi.

VIDEO>>Ivana Pezo Moskaljov: "Jako mi laska nominacija za Večernjakovu ružu"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije