Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Tvrđavi Sv. Mihovila

Sve je spremno za sutrašnju čarobnu večer - Rade Šerbedžija i Miroslav Tadić!

Rade Šerbedžija
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/4
12.07.2016.
u 15:06

13.07.2016., Šibenik

Rade Šerbedžija uoči nastupa na 19. Večerima dalmatinske šansone, sutrašnjim koncertom na Tvrđavi Sv. Mihovila počinje druženje sa Šibenčanima.

Sve je spremno za izniman koncertni događaj; u srijedu, 13.7. Rade Šerbedžija i Miroslav Tadić zasvirat će Šibenčanima nakon četverogodišnje pauze.

Poseban je to događaj čak i za umjetnika poput Rade, koji u svom pretrpanom rasporedu, između priprema predstava na Brijunima sa kazalištem Ulysses, nalazi vremena za još jednu svoju ljubav, i to onu glazbenu. 

Osim što su mu koncerti, kako je sam objasnio, jedina poveznica sa njegovom publikom, ovaj sutrašnji, pred šibenskom publikom, poseban je izazov. Svestrani je glumac, pjesnik i pjevač priznao da ima tremu jer u rodnom gradu Arsena Dedića izvodi neke njegove pjesme, dok je Miroslav Tadić istaknuo svoju povezanost sa gradom Šibenikom, kao i veselje nastupa pred izuzetnom publikom koju taj grad ima.

Rade Šerbedžija na koncert dolazi sa Brijuna, dok Miroslav Tadić prekida svoj godišnji na otoku Prviću, a obojica se uistinu raduju susretu sa Šibenčanima i njihovim gostima.

Sve je spremno za sutrašnju čarobnu večer, na predivnoj tvrđavi, ispod vedrog šibenskog neba.

Ulaznica za ovaj poseban koncert ima još malo, a iste možete kupitit u sustavu Eventima te na tvrđavama Sv. Mihovila i Barone.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije