Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatna promjena

Suzana Mančić za mjesec dana skinula 11 kilograma! Kune se u ovu namirnicu, a koriste je i Ruskinje

Zagreb: Suzana Mančić
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/27
05.04.2024.
u 11:19

Suzana Mančić otkrila je tajnu namirnicu koja joj je pomogla u brzom i efikasnom mršavljenju, a podijelila je kako izgleda njezin doručak i večera! Sveukupno je skinula petnaest kilograma

Najpoznatija Loto djevojka bivše Jugoslavije, Suzana Mančić dugo se smatrala jednom od najljepših žena u regiji, a iako je već zagazila u sedmo desetljeće, plijeni pažnju gdje god se pojavi svojom karizmom i atraktivnim izgledom. Međutim, ova Beograđanka nije imuna na probleme koje muče i brojne druge žene pa je tako jednom prilikom otkrila da se iznenadila kada je vidjela svoje fotografije s jedne svadbe. Riječ je bila o primjetnom višku kilograma...

– Nikada neću zaboraviti. Bila sam na svadbi, a kada sam vidjela fotografije, bila sam ljutita na sebe. Sva te slike izbrisala sam i poderala, hvala Bogu nemam ih više – otkrila je iskreno i simpatično Suzana Mančić koja je i danas poželjna mnogim muškarcima. Naime, tada je imala čak 89 kilograma te se odlučila pozabaviti svojom linijom i izgledom, a cilj joj je bio skinuti 15 kilograma. Navodno, kako srpski mediji navode, za samo mjesec dana skinula je vrtoglavih 11 kilograma, a nakon toga je smršavila još četiri
Istaknula je da se višak kilograma, posebno u menopauzi, u njezinu slučaju nakupljao u zoni trbuha. Stoga se okrenula jednoj vrsti keto dijete koja se sastojala od dva praškasta obroka i škrte večere. Suzana, koja je uvijek otvorena i britka, otkrila je jednom što joj je pomoglo da skine petnaest kilograma. Dan uvijek započinje toplom limunadom i suplementima, a zatim slijedi bogat i ukusan doručak. – Jutro uvijek započinjem limunadom i vrećicom suplemenata koji imaju sve potrebne minerale i vitamine. Pijem isto i za ručak – kaže iskreno Suzana te svima otkriva svoju tajnu mršavljenja. 

Doručak Suzane Mančić je nešto što bi svatko poželio za dobar početak dana. Na njezinu tanjuru ima mjesta i za tostirani kruh s kajganom, ali ne zaboravlja uz to pojesti salatu od kiselih krastavaca i rajčice. – Tko radi ne boji se gladi. I ne zaboravite doručak, važan je – poručila je nedavno svojim pratiteljima na društvenoj mreži Instagram. Tom je prilikom otkrila i što jede za večeru.

– Večera dolazi kao nagrada nakon cijelog dana. Večeram punu zdjelu miješane zelene salate s komadima ribe ili nekim odreskom – objasnila je Suzana svoju prehranu dok je bila na restriktivnom režimu. 

 

Zagreb: Suzana Mančić
1/23

 

Poslužila se i neobičnim trikom koji je vidjela od Moskovljanki, a u Moskvi je živjela jedno vrijeme. – Viđala sam Moskovljanke kako dotjerane hodaju ulicom i jedu kisele krastavce – otkrila je atraktivna plavuša. A zašto su kiseli krastavci odlični saveznici u postizanju idealne težine? Kiseli krastavci sadrže veliku količinu vode, proteina, vrlo malo masti i dijetalnih vlakana. Isto tako, ova ukiseljena salata bogat je izvor minerala, uključujući željezo, kalij, natrij i fosfor. Također sadrže vitamine, kao što su vitamini C, A, B6, B12, riboflavin, niacin i tiamin.

 

 

VEZANI ČLANCI: 

 

Podsjetimo, u nedavnom velikom intervjuu za Večernji list Suzana Mančić otkrila nam je tajnu svoj damskog stila i izgleda. – Ja sam ipak bezvremenska ljepotica… Šalim se naravno, ali evo, ja se ne trudim da izgledam vitko i mlado. Trudim se uživati u životu, a kada pretjeram, malo povučem ručnu. Inače, volim se brinuti o prehrani, a prestala sam i vježbati. Puno šećem po prirodi i na otvorenom. Imam divnog psa s kojim sam svaki dan u šetnji, a moj se muž smije i kaže da to nije nikakva šetnja. Inače, imam psa kojeg sam uzela iz azila, tada je imao tek tri mjeseca, a sada ima trinaest godina. Mješanci su zbilja divni i jako pametni, a mogu vam reći da su i mnogo otporniji na bolesti od čistokrvnih pasmina.

Kako bilo, nastojim se njegovati koliko je to moguće, ali svakako ne želim pretjerati da od sebe ne napravim nekakvu karikaturu. Ne trudim se biti mlađa od svojih kćeri Teodore i Natalije. Kada imate djecu, a pogotovo žensku, onda je glupo natjecati se s njima u mladosti i ljepoti. Mislim da svoje godine nosim onako kako treba. Možda sam u duši djevojčica, ali s vanjskim izgledom ne trebam izigravati djevojčicu zato što bih bila smiješna – kazala je Mančić dok je bila u posjeti hrvatskoj metropoli. 

Bivša Loto djevojka i televizijska voditeljica nedavno je ušla u novo životno poglavlje i službeno je postala umirovljenica. U 47. godini fotografirala se za časopis Playboy, a s bivšim suprugom Nebojšom Kunićem dobila je 30-godišnju kći Teodoru i dvije godine mlađu Nataliju. Danas je u sretnom braku na daljinu s Grkom Simeonom Ocomokosom, a zajedno su dulje od šest godina. 

 

VIDEO: Jole o putovanju u Dubai: 'Sve je skupo, ali bitno mi je da djeca osjete različitost kultura'

Komentara 4

Avatar marlony
marlony
11:47 05.04.2024.

Tko o kome nego srbi o rusima

YE
yelloman
13:46 05.04.2024.

Rusi jedu usoljene krastavce bez octa i nemaju uopce kiseline kao nasi. U stvari solyani ogurtsi su iz Ukrajine I tradicionalno se jedu uz vodku.

EB
EBERT
13:53 05.04.2024.

A šta jede. Putin?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije