Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
probudio se iz kome

Supruga glumca kojem je amputirana noga zbog korone otkrila: Budan je i užasno je slab

Foto: Instagram
1/6
14.05.2020.
u 08:00

Konačno izgleda kao da će biti dobro, ali ne želim se još previše radovati jer ovo je zaista nepredvidiva situacija - otkrila je Amanda.

Nakon skoro mjesec dana konačno je stigla sretna vijest. Glumac Nick Cordero, kojem je amputirana noga zbog koronavirusa, probudio se iz kome, a sretnu vijest obznanila je njegova supruga Amanda Kloots.

1/4

- Nick je budan! Užasno je slab, toliko da ne može samostalno zatvoriti ni usta, ali slijedi upute liječnika što znači da se njegovo mentalno stanje polako vraća. Pred nama je jako dug put - naglasila je Amanda koja je pratitelje redovito izvještavala o suprugovom stanju.  - Konačno izgleda kao da će biti dobro, ali ne želim se još previše radovati jer ovo je zaista nepredvidiva situacija - dodala je Amanda.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Cordero je zbog komplikacija prouzročenih koronavirusom morao na operaciju te mu je amputirana desna noga. Glumac je u teškom stanju, a o situaciji svakodnevno izvještava njegova supruga Amanda Kloots na društvenim mrežama. Morali su mu amputirati desnu nogu zbog zgrušavanja krvi. Sredstvo za razrjeđivanje krvi nije pomoglo, samo je prouzročilo još veće probleme. Zato su ga liječnici prestali davati. Operacija je prošla vrlo dobro", stoji u jednoj od njezinih objava.

Amanda je pratiteljima otkrila i što se sve događalo u bolnici. Kazala je kako su liječnici Nicka morali oživljavati, a nekoliko dana kasnije neizbježna je bila i amputacija noge. Glumac se trenutno uspješno oporavlja od operacije, a Amanda je rekla da se svakodnevno nadala čudu te mu u bolnici puštala snimku sinova plača kako bi ga podsjetila zašto ne smije posustati u borbi za ozdravljenje. Čini se da je u tome i uspjela.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Jopa
Jopa
08:55 14.05.2020.

Amputirali nogu zbog... corone?! Do kuda ste spremni ići?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije