Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
upozorila je

Glumica ljuta zbog stanja u centru Zagreba: Ovo je ludilo! Vatrogasci ne mogu prolaziti

Foto: Instagram
1/7
13.05.2020.
u 08:40

Bojana je otkrila da je njezin stan jako pogođen potresom, te da, iako polako rade na sanaciji štete još uvijek strahuje od dijelova zgrade koji mogu pasti na nju dok je u dvorištu.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović na društvenim je mrežama otkrila koliko je ljuta zbog stanja u centru Zagreba nakon potresa koji je pogodio glavni grad Hrvatske prije nešto više od dva mjeseca.

"Zatvorite uži centar grada dok se ne srede zgrade nakon potresa. Ovo je ludilo! Ne zbog estetike nego vatrogasci ne mogu prolaziti. Hodajte malo više, vježbate p. v. m.", napisala je glumica. 

Foto: Instagram screenshot

Bojana je otkrila da je njezin stan jako pogođen potresom, te da, iako polako rade na sanaciji štete još uvijek strahuje od dijelova zgrade koji mogu pasti na nju dok je u dvorištu. 

Inače, ranije je  objavila seriju fotografija na kojima ona i suprug Enes saniraju štetu. U tome im pomažu i profesionalci, a Bojana je kazala kako se nada da neće više biti jakih udara.  Podsjetimo, glumica je ranije objavila fotografiju štete na zgradi koja se dogodila kao posljedica potresa, a osim toga je objavila fotografiju na kojoj ima kacigu na glavi jer njezin dom još nije obnovljen.

1/5

"Točno mj.dana od potresa u Zagrebu...Probat ću optimistično, to se od glumaca i dalje očekuje...Fashion izričaj od tada kod mene izgleda baš ovako. Moja majčica uvijek govori: ”Najbolje odjevena osoba je ona odjevena u skladu s prilikama!” Maska umjesto šminke,kaciga jer s krova klize cijepovi pa kad izlazimo u vrt na kratku šetnju sa psom, šljem glavu čuva! Takve su prilike! Ovo desno je naša tavanska soba,dimnjak je točno iznad i prolazi kroz sobu te “srce” cijele zgrade, a sam Bog nas je čuvao 22.3.2020!" napisala je

Bojana uz objavu. Inače, ova dugogodišnja UNICEF-ova ambasadorica dobre volje za Hrvatsku, u prosincu prošle godine  se vratila iz jednog od najvećih izbjegličkih kampova na svijetu 'Za'atri' u Jordanu gdje se družila s izbjeglicama u kontejnerskom naselju. – Današnje misli: zahvalnost i poniznost! Među djecom i ljudima koji su izgubili sve osim osmijeha i nade! Zdravi smo i imamo krov nad glavom, onda trebamo uzviknuti: Hvala ti, živote! – poručila je glumica nakon druženja s djecom u izbjegličkom kampu. Svoja iskustva iz kampa Bojana je redovito dijelila s pratiteljima pa je tako otkrila i da izbjeglice dobivaju svega 30 dolara mjesečno za osnovne životne potrebe kao i da Jordan ima čak 14% stanovništva koje živi u potpunom siromaštvu. Unatoč tome, vjeruju da su pred njima bolji i svjetliji dani.

 

Komentara 1

TK
Ten-kre
09:00 13.05.2020.

Hajde polako, šta stvaraš paniku. Prvo zakon, pa raspuštanje, pa skupljanje pa ponovo i konačno zakon dok u međuvremenu EU ne zna da je bio u Zagrebu potres ili je pomoć stigla ali je raspuštenici ne daju u promet. Vjerodostojno i transparentno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije