Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hard Place

SUPERSUCKERS ponovo stižu u Zagreb

26.05.2015.
u 07:55

Od kad su davne 1988 osnovali band u Tucsonu, Arizona, Supersuckers su „zaradili“ nadimak „The Greatest rock'n'roll band in the world“

Nakon šest dugih godina „The Greatest Rock'n'Roll Band in the World“ - SUPERSUCKERS ponovo stižu u Zagreb u četvrtak 02.07. u klub Hard Place! Njihova dva prethodna rasprodana koncerta i fenomenalni solo nastup Eddie Spaghettija prije četri godine u „starom“ Hard Place-u garantiraju da nas u Biggest Little Rock Club-u očekuje još jedan koncert o kojem će se pričati godinama!

Ulaznice za ekskluzivni koncert legendarnih SUPERSUCKERS možete nabaviti u klubu Hard Place (Ulica Hrvatske Bratske Zajednice 4), u glazbenoj knjižari Rockmark (Berislavićeva 13) i u Dirty Old Shopu (Tratinska 22). Cijena ulaznice je 80 kn, a broj je strogo ograničen pa nabavite svoju kartu na vrijeme!!!

SUPERSUCKERS:

Od kad su davne 1988 osnovali band u Tucsonu, Arizona, Supersuckers su „zaradili“ nadimak „The Greatest rock'n'roll band in the world“. Stilski ih svrstati u samo jednu kategoriju je gotovo nemoguće jer tu ima garage rocka, rock'n'rolla, post-grunge-a, cowpunka, southern rocka i 'ko zna čega još. Njihovi koncerti su puni energije i nevjerovatno zabavni. Supersuckersi su snimili 15-tak albuma i singlova, nekoliko live albuma, bili na legendarnoj Sub Pop etiketi, surađivali sa legendama poput Willie Nelsona, Steve Earlea ili Eddie Veddera iz Pearl Jama, svirali turneje sa Mudhoney, Bad Religion, The Ramones, Motörhead, Flogging Molly, Butthole Surfers, The New York Dolls, White Zombie ili Nashville Pussy između ostalih! Na ovoj turneji promoviraju svoj najnoviji studijski album „Get the Hell“ i zasigurno pripremaju još jedan sjajni koncert koji će završiti „lažnim bisom“!

Next week ili u skoroj budućnosti:

28.05. četvrtak - ROCK KVIZ

29.05. subota - EKV tribute SINHRO

30.05. subota – VULKAN

02.06. utorak - NASHVILLE PUSSY (U.S.A.)

06.06. subota - MADE IN IRON - 40 godina IRON MAIDEN-a

20.06. subota - PEARL JAM tribute JEREMYS ALIVE

27.06. subota - VIS BRESKVICE

02.07. četvrtak - SUPERSUCKERS (U.S.A.)

 www.hardplace.hr

>> Ulaznice za 2nd Biggest Little Rock Festival u Hard Placeu kreću u prodaju

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije