Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MTV Movie Awards

"Sumrak saga: Pomrčina" nominirana u osam kategorija

robert
Pixsell
04.05.2011.
u 13:33

Odmah poslije vampirske sage slijedi "Početak" sa sedam nominacija, "Crni labud", "Harry Potter i darovi smrti" te "Društvena mreža" sa šest, a na dodjeli 5. lipnja bit će prvi put uručena i nagrada za najbolji citat

Euforija oko "Sumrak sage" ne jenjava, što su potvrdile i nominacije za ovogodišnji MTV Movie Awards. Treći nastavak sage, "Pomrčina," nominiran je čak u osam kategorija ostavivši iza sebe filmove "Početak" s Leonardom DiCaprijem (7 nominacija), te "Harry Potter i darovi smrti: prvi dio", "Crni labud" i "Društvena mreža" koji broje po šest nominacija.

Popularnom paru iz "Sumrak sage" Robertu Pattinsonu i Kristen Stewart smiješi se nagrada za najbolju mušku, odnosno žensku ulogu. Zanimljivo je da je Kristen nominirana u kategoriji najboljeg poljupca – dvaput. Naime, jedna je nominacija s njenim dečkom Pattinsonom, a druga je s filmskim kolegom Taylorom Lautnerom. U istoj su kategoriji nominirane Natalie Portman i Mila Kunis za poljubac u "Crnom labudu". Od ove godine uvedena je i nova kategorija, ona za najbolji citat gdje su nominacije zaradili "Grown ups", "Cura na lošem glasu", "Društvena mreža" i "Početak".

 Dodjela nagrada zakazana je za 5. lipnja u amfiteatru Gibson u kalifornijskom Universal Cityju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije