Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preporučuje svima

Što je to oduševilo Jelenu Rozgu?

crna kuća (1)
Foto: PR FOTO
1/7
19.10.2013.
u 08:50

Popularna pjevačica od srca se smijala, kaže i preporučuje svima pogledati mjuzikl. Sljedeća izvedba Crne Kuće je u petak, 15. studenog

Najgledaniji kazališni spektakl u regiji mjuzikl Crna Kuća otvorio je drugu sezonu, a na premijeri se okupila estradna krema: glazbenica Jelena Rozga, glumica Bojana Gregorić Vejzović, Sementa Rajhard, ljepotica Vedrana Linardić i mnogi drugi. Tin Samardžić došao je podržati kolegu iz grupe Saša, Tin i Kedžo, Damira Kedžu, koji igra ulogu zlog biskupa Hudija a za koju je kao i cijeli postava nagrađena ovacijama. 

- Dugo sam čekala da uspijem uhvatiti slobodnog vremena i da dođem na Crnu Kuću. Oduševljena sam i moram priznat da sam se dobro nasmijala. Zabavno je, cijeli cast je odličan, preporučam svima, tko već nije, da obavezno pogleda ovaj nevjerojatni hrvatski mjuzikl! – izjavila je oduševljena Jelena Rozga.

Sljedeća izvedba Crne Kuće je u petak, 15. studenog, a zbog velikog interesa preporuča se kupovina ulaznica u pretprodaji po cijeni od 80, 100 i 120 kn putem servisa www.ulaznice.hr ili na blagajni Kina Studentskog centra. Sve informacije vezane uz Crnu Kuću i popuste na cijenu ulaznica mogu se pronaći na www.crnakuca.com.

>>Uzbuna u Zagrebu - vraća se Crna kuća

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije