Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA FACEBOOKU

Stanković najavio novog gosta u NU2, a komentar Maje Sever postao hit

Aco Stanković
Foto: screenshot HRT
1/7
09.12.2020.
u 12:01

Voditelj i urednik emisije Nedjeljom u 2 Aleksandar Stanković na službenoj je Facebook stranici emisije najavio idućeg gosta

Aleksandar Stanković ove će nedjelje ugostiti zanimljivog gosta u emisiji "Nedjeljom u 2". Objavio je na službenoj Facebook stranici kako je riječ o poduzetniku Hrvoju Bujasu, a nakon najave javila mu se Maja Sever.

"Iz Šibenika je ,poduzetan je i glasan je (dobro, teško da je iz Šibenika ,a nije glasan). Hrvoje Bujas NU2", stajalo je u objavi prije nego što ju je vidjela Sever te ga upozorila da nije dobro stavio razmak kod zareza.

Foto: Daniel Pavlić

"Krivo si stavio razmak kod zareza", napisala mu je Maja, a njezin komentar počeo se masovno lajkati. U kasnije dorađenoj objavi, Aleksandar je ispravio nespretan razmak koji je Maja spomenula.

Morana Zibar otkrila nam je kako je protekao susret s Lazom Golužom.

 

 

 

 

Komentara 55

PA
Pajo
12:27 09.12.2020.

VL, pa zar možete niže pasti!? Pazi ovo: maja sever komentirala da je netko krivo stavio zarez!!! WTF!!!!

DA
damascus
12:14 09.12.2020.

Što vam se događa, kakva je to vijest, zar su to novine ili Jakuševac.

PS
Petar.Stijena
12:22 09.12.2020.

To je vijest na jednom od najčitanijih portala u zemlji ??!?!?!? Gdje je netko stavio zarez u postu na faceu ?!?!? Jel ovo neki paralelni svemir ili stvarnost ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije