Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modni Stradun

Smije li Ivica Kostelić biti modno nekulturan?

'08.08.2011., Dubrovnik - Elin Arnarsdottir i Ivica Kostelic prosetali su gradom u drustvu Janice Kostelic. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
Foto: 'Antonio Bronic/PIXSELL'
1/6
21.08.2011.
u 18:03

Jako je upitan bio imidž Ivice Kostelića na koncertu Zagrebačkih solista i virtuoza Pepea Romera u Kneževu dvoru. Bermude, napadno prugasta majica, soknice i tenisice

Svjetskoj turističkoj atrakciji – Stradunu – ni ovog ljeta ne fali poznatih, iako se prava svjetska krema krije u luksuznim dubrovačkim hotelima i vilama, a do Straduna rijetko kad protegne noge. Zato kad na fotografiji vidite Bernieja Ecclestonea kako Stradunom lagano šeta sa svojom novom crnkom Fabianom Flossi, od njega mlađom pola stoljeća, znajte da je taj foto ulov bio težak kao vrag! Trebali ste vidjeti fotoreportere i tv-snimatelje kako kroz vrata od Pila trče s teškom opremom da bi ulovili trenutak u kojem je svjetski poznati par prošetao Stradunom. Lije znoj s njih, lica zajapurena, adrenalin na maksimumu, strah hoće li ih "uloviti" pregolem...

Iako je bilo nesnosno vruće, Ecclestone je odjenuo košulju dugih rukava i traperice dugih nogavica. Ocijenili smo da je posrijedi Berniejeva kulturna gesta prema gradu i njegovu kulturnom značenju, koliko i obrana od sunca. Bio je bijela vrana među tipovima koji svoja gola torza šeću Stradunom i kad su ugojena!

Jako je upitan bio imidž Ivice Kostelića na koncertu Zagrebačkih solista i virtuoza Pepea Romera u Kneževu dvoru. Bermude, napadno prugasta majica, soknice i tenisice, pristaju uz šetnju Stradunom, ali ne i na prvorazredni večernji kulturni događaj! Takav sportski "modni fahidiotizam" ipak nije oprostiv u prvom redu Kneževa dvora!

 

Komentara 8

BA
bajsek
09:37 22.08.2011.

Ovo je članak za izrigati se na autora, zar nema što drugo reći o čovjeku koji se toliko odricao u životu, koji je postigao ono što će malo tko postići na svijetu, da jedna prugasta mornarska majica predstavlja temu za razgovor. Odi autorice pogledaj sebe u zrcalo i napiši članak što vidiš! Izrigao bih se još jednom, sigurno!

RP
re_plik
12:00 22.08.2011.

Berni je obukel duge rukave i hlace, jer je u godinama u kojima je i nema bas cirkulaciju. Mora da bi i vestu stavio najradje...

Avatar double_D
double_D
21:38 21.08.2011.

odma mi se diže kosa na glavi kad vidim ovakve članke i časopise sličnog sadržaja. zaboli me ona stvar hoće li kostelić nositi majicu na pruge ili na točkice i s kim se šeta bernie ecclestone...barem bi novine poput večernjaka trebale izbaciti ovakve tračerske idiotarije iz svog repertoara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije