Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povukla se iz glume

Slavna ljepotica viđena u rijetkom izlasku, nije čudo što i dalje nosi laskavu titulu 'najljepše žene na svijetu'

Foto: Profimedia
1/12
13.05.2022.
u 22:30

Glumica Eva Mendes (48) u posljednjih nekoliko godina rijetko se pojavljuje u javnosti otkako se povukla iz glume i posvetila obiteljskom životu.

Glumica Eva Mendes (48) u posljednjih nekoliko godina rijetko se pojavljuje u javnosti otkako se povukla iz glume i posvetila obiteljskom životu. Fotografi su zanosu Evu ovoga tjedna uhvatili u javnosti nakon dugo vremena- prvo u njujorškoj zračnoj luci JFK, a potom i tijekom šetnje gradom u elegantnoj cvjetnoj haljini.

Latino ljepotica se nije nimalo promijenila pa ne čudi što još uvijek nosi laskavu titulu najljepše žene na svijetu, a dobro raspoložena je spremno je pozirala okupljenim fotografima.

Foto: Profimedia

Svog supruga, također poznatog glumca Ryana Goslinga (41) upoznala je 2011. godine na snimanju filma ''Grijesi očeva'', a zajedno su dobili dvije kćeri, Esmeraldu i Amandu.

Njezina karijera počela je nakon što se devedesetih pojavila u spotovima Willa Smitha i Pet Shop Boysa, gdje su je zapazili agenti i vrlo brzo je počela dobivati filmske uloge. Prvi film u kojem je glumila bio je horor-film iz 1998. godine "Djeca kukuruza 5: Polja užasa", a najzapaženije uloge ostvarila je u filmovima "Hitch", "Prebrzi i prežestoki" i "Ghost Rider".

Inače, Ryan i Eva svoj privatni život drže dalje od očiju javnosti, no miljenik žena ipak je otkrio poneki detalj dok je glumica u nekoliko navrata naglasila kako uživa u majčinstvu te kako se ne namjerava vratiti glumi na žalost brojnih fanova.

VIDEO Amber Heard, bivša žena Johnnyja Deppa, progovorila na suđenju: 'Pio je, drogirao se i tukao me!'

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije