Naslovnica Showbiz Hollywood

Slavna glumica o pobačaju: 'Bila sam budna tijekom cijele procedure'

Milla je odlučila podijeliti to s javnosti zbog zakona koji je nedavno potpisao guverner američke savezne države Georgie, o zabrani pobačaja nakon šestog tjedna trudnoće.
16. svibnja 2019. u 09:15 1 komentara 871 prikaza
Foto: Profimedia
Pogledajte galeriju 1/5

Glumica i bivša manekenka Milla Jovovich odlučila je na Instagramu otvoreno progovoriti o pobačaju, iskustvu koje je i sama proživjela prije dvije godine. Milla je odlučila podijeliti to s javnosti zbog zakona koji je nedavno potpisao guverner američke savezne države Georgie, o zabrani pobačaja nakon šestog tjedna trudnoće.

Milla Jovovich OBITELJSKO OKUPLJANJE Prekrasna Milla Jovovich predstavila svoju nasljednicu

"Ne volim se baviti politikom osim u slučajevima kad to zaista moram, a sad je takav slučaj. Naša ženska prava na siguran pobačaj koji će izvesti iskusni liječnici su ponovo ugrožena. Brian Kemp je potpisao drakonski zakon u kojem će se zabraniti pobačaji nakon šestog tjedna trudnoće, kad mnoge žene još nisu ni sigurne da su stvarno trudne, čak i u slučajevima silovanja i incesta. Pobačaj je emotivno težak za žene i bez toga da ga moraju prolaziti u potencijalno nesigurnim i nehigijenskim uvjetima", započela je objavu glumica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I don’t like to get political and I try to only do it if a really have to and this is one of those times. If someone doesn’t want to continue reading, you have been warned. Our rights as women to obtain safe abortions by experienced doctors are again at stake. Last Tuesday, Georgia Governor Brian Kemp signed a draconian bill into law that outlaws all abortions after six weeks — before most women even realize they’re pregnant — including in cases of RAPE OR INCEST. This makes Georgia the sixth state to pass such a restrictive six-week abortion ban, joining Ohio, Mississippi, Kentucky, Iowa, and North Dakota. These laws haven’t been passed yet, but lawmakers in these states are trying. Abortion is hard enough for women on an emotional level without having to go through it in potentially unsafe and unsanitary conditions. I myself went through an emergency abortion 2 years ago. I was 4 1/2 months pregnant and shooting on location in Eastern Europe. I went into pre term labor and told that I had to be awake for the whole procedure. It was one of the most horrific experiences I have ever gone through. I still have nightmares about it. I was alone and helpless. When I think about the fact that women might have to face abortions in even worse conditions than I did because of new laws, my stomach turns. I spiraled into one of the worst depressions of my life and had to work extremely hard to find my way out. I took time off of my career. I isolated myself for months and had to keep a strong face for my two amazing kids. I started gardening, eating healthier and going to the gym everyday because I didn’t want to jump into taking anti depressants unless I had tried every other alternative. Thank God I was able to find my way out of that personal hell without turning to medication, but the memory of what I went through and what I lost will be with me till the day I die. Abortion is a nightmare at its best. No woman wants to go through that. But we have to fight to make sure our rights are preserved to obtain a safe one if we need to. I never wanted to speak about this experience. But I cannot remain silent when so much is at stake. #prochoice #prochoicegeneration

A post shared by Milla Jovovich (@millajovovich) on

A nakon toga podijelila je i vlastito iskustvo, koje se dogodilo prošle godine i koje joj je bilo iznimno traumatično.

milla jovovich Ponosna mama Dan nakon poroda slavna glumica svijetu pokazala svoju djevojčicu!

"Prije dvije godine prošla sam kroz spontani pobačaj. Bila sam trudna četiri i pol mjeseca. U to vrijeme smo snimali film u istočnoj Europi i meni su počeli trudovi. Rečeno mi je da moram biti budna tijekom cijele procedure. To je bilo jedno od najgorih iskustava koje sam ikad proživjela. Još imam noćne more o tome. Bila sam sama i bespomoćna", priznala je Jovovich. 

'Milla Jovovich attends the first-ever event presented by Calvin Klein Collection and Los Angeles Nomadic Division in celebration of L.A. Arts Month and Art Los Angeles Contemporary. Photo: Press Asso presretna je Slavna glumica rodila drugo dijete!

Priznala je da je zbog toga pala u depresiju iz koje joj je bilo teško pronaći izlaz. Rekla je da je mjesecima bila izolirana, no pred svojom djecom se pravila da je sve u redu. Počela se baviti vrtlarenjem, jesti zdravo i ići svakodnevno u teretanu jer nije htjela uzimati lijekove, antidepresive. Napomenula je da misli da je pobačaj noćna mora. Naglasila je da nikada nije to iskustvo htjela podijeliti ovo iskustvo s javnosti, ali zbog ovog novog zakona nije htjela šutjeti.

Kako je DHL postao vodeća logistička tvrtka u svijetu i kakvi su im planovi za Hrvatsku
DOSTAVA
Počeli su koristiti robote, umjetnu inteligenciju, tehnologije proširene stvarnosti i samovozeća vozila
  • marijaqwer:

    Imala je spontani pobačaj , te je pala u depresiju. U kavu depresiju tek padaju majke koje učine namjerni pobačaj?????