Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOSNI TATA

Slavlje u obitelji imotskog repera! Ante Cash nakon dva sina dobio kćer

ante cash
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/4
19.07.2022.
u 16:33

- Stariji je postao najstariji, mlađi je postao srednji, a nas dvoje postali još sretniji. Isuse hvala Ti, Nušo dobrodošla nam! - napisao je Ante pokraj fotografije. Osim Nuše, supruga i on imaju još i sinove Maru i Ivana

Imotski reper Ante Cash (36) i njegova supruga Dina postali su roditelji djevojčice kojoj su dali ime Nuša. Ante je vijest o dolasku djevojčice objavio na društvenim mrežama, fotografijom na kojoj se vidi ručica bebe.

- Stariji je postao najstariji, mlađi je postao srednji, a nas dvoje postali još sretniji. Isuse hvala Ti, Nušo dobrodošla nam! - napisao je Ante pokraj fotografije. Osim Nuše, supruga i on imaju još i sinove Maru i Ivana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ante Cash (@antecash)

 

Inače, Ante je poznat i kao jedan od urednika "Božanstvene komedije" na Laudato TV, a prije dvije godine našao se i na listi Mosta na izborima za Sabor. 

- Ja nisam samo glazbenik, nego i ekonomist, građevinar, jedan od urednika "Božanstvene komedije" na Laudato TV-u, otac i muž. To što me vi ili većina ljudi znaju po glazbi ne znači da sam loš u ovim ostalim ulogama, dapače. Ispada kao da se mene shvaća neozbiljno, a nekoga s druge liste ozbiljno, a on je možda u politici jer je htio imati glazbenu karijeru pa nije uspio - kazao je za Slobodnu Dalmaciju na pitanje o estradnjacima u politici. Rekao je kako se ispovijeda jednom u dva tjedna i kada nije pretrpan obvezama na misu odlazi svaki dan i moli krunicu. Obitelj je podržala njegov ulazak u politiku, a ima podršku i iz svog Imotskog. Na pitanje kakvu bi reakciju imao da mu sin prizna da je homoseksualac pjevač kaže:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ante Cash (@antecash)

 - Rekao bih mu da je normalno dobiti svoj križ, jer je čovječanstvo ranjeno, i svi imamo svoj, netko ovakav, netko onakav. Rekao bih mu da križ mora nositi apstinirajući, a da će snagu za to dobiti moleći se Bogu. Upozorio bih ga na društvo, koje nije u stanju gledati na vječni život, nego samo ovaj jadni i kratki koji su dobili potrošiti na što više obijesti i uživanja. Upozorio bih ga da će ga takvi maltretirati jer svet čovjek, čak i kada nikoga ne dira, žulja savjest onih drugih samim svojim postojanjem. On bi znao da ga volim najviše na svijetu i vjerovao bi mi, koliko god moje upute bile gorke za čuti.

VIDEO: Tonči Huljić javio se nakon što je postao djed djevojčici Albi 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
17:39 19.07.2022.

Ovo je onaj koji varira od angažirane, čvrste "Danke Deutschland" , preko doskočica/poskočica poput "Ante " i "Vakula" pa sve do sevdalinkizirane bratstvojedinstvujuće " "Vatreni Zmajevi".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije