Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ozlijedio se

Sin Borne Kotromanić slomio ključnu kost, ona nahvalila jednu zagrebačku bolnicu

Foto: Josip Regović/Pixsell
1/7
10.09.2020.
u 17:27

Rafael je slomio ključnu kost, a Borna ima samo riječi hvale za medicinsko osoblje u Klaićevoj bolnici.

Najmlađi sin Borne Kotromanić ozlijedio se jučer na satu tjelesnog odgoja. Bornin sin Rafael ozlijedio se dok je skupa s prijateljem trčao, a Borna je opisala u svojoj objavi što se točno dogodilo i imala je samo riječi hvale za liječnike i sestre u Klaićevoj bolnici.

- Jučer se na satu tjelesnog Rafael ozlijedio, slomio je ključnu kost, trčali su, prijatelj se spotaknuo i pao na Rafaela koji je onda pao na rame. Kao majka četiri sinova nagledala sam se prijeloma, dok nisu kičma i glava sve je super. Uglavnom, stjecajem okolnosti imala sam priliku svjedočiti efikasnosti, profesionalnosti i srdačnosti zdravstvenog osoblja Klaićeve bolnice a time i lijepog primjera onog dijela hrvatskog zdravstvenog sustava koji očito odlično funkcionira: od dolaska Hitne pomoći do izlaska iz klinike s kompletnom obradom i rendgenom nije prošlo ni sat vremena. Usporedim li svaki aspekt tog iskustva s onim iz svjetski poznate privatne američke bolnice u Parizu (American Hospital Paris) nema nikakve razlike osim u astronomskoj cijeni usluga potonje. Majčinski naklon i zahvalnost našima. - napisala je. Pohvalila je i svog sina koji je pokazao veliku hrabrost iako trpi bolove.

- Moram i Rafaela pohvaliti za hrabrost, stvarno se na muci poznaju junaci; prijelom ključne kosti je u prvim danima izrazito bolan jer nije moguće napraviti potpuno imobilizaciju. Tako da su tablete protiv bolova nužna pomoć. Rafael me jutros kad se probudio tražio jednu i s obzirom da znam da je do sada prestalo djelovati pitam: Kako si? Je li boli? Kaže Rafo: A boli al mi je dosadno plakati a i to više piti. Moj odgoj baziran na zagrljajima i poljupcima, ali ne i na lažnoj hvali uvijek na kraju formira momke koji znaju stisnuti zube kad treba. Bravo Rafo - napisala je.

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
17:49 10.09.2020.

Mogli ste otići u Muđugorje, tamo se "čuda" događeju redovno. Ne trebaju liječnici

DU
Deleted user
17:44 10.09.2020.

Jel' to ona kaj se udala za vozača iz Dukata?

Avatar Dara iz Jasenovca
Dara iz Jasenovca
17:55 10.09.2020.

Borna,ti si prava hrvatica.Original.Moj naklon.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije