Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABRINUT

Pokraden domaći glazbenik: 'Ovo je mirna ulica i susjedstvo. Nikome nije svejedno nakon ovoga'

Tomo in der Mühlen
Foto: Instagram
1/8
10.09.2020.
u 14:00

Nakon što je na svojim društvenim mrežama zatražio pomoć u pronalasku lopova, producent i glazbenik Tomo in der Mühlen otkrio nam je detalje incidenta.

Sinoć se u dvorište našeg poznatog glazbenika i producenta Tome in der Mühlena ušuljao lopov i ostavio ga bez omiljenog limenog ljubimca. Naime, ovog jutra shvatio je da njegovu skupocjenom motoru marke Ducati nema ni traga.

Odlučio je stoga zamoliti pratitelje na društvenim mrežama da mu pomognu u pronalasku.

Foto: Daniel Pavlić

"Ukraden mi je Ducati Streetfighter V4 noćas pa ako slučajno netko zna nekoga", napisao je na Facebooku Tomo, a mi smo kontaktirali s glazbenikom koji je s nama razgovarao odmah nakon što je policija obavila informativni razgovor.

"Netko je motor ukrao iz dvorišta i to je ono što nas najviše brine", započeo je s težinom u glasu. "Ovo je mirna ulica i susjedstvo tako da nikome nije svejedno što se dogodila ova krađa", pojašnjava nam te dodaje kako je motor nabavio prije mjesec dana. "Kupio sam ga tek prošli mjesec. Sva sreća, motor je osiguran. Već sam nazvao Ducati i obavijestio ih o tome. Moja kći proguglala je slične slučajeve i trenutačno u Europi postoji više slučajeva krađa ovog modela", kaže nam ovaj poznati DJ koji pripominje da u Hrvatskoj postoji tek manji broj ovog Ducatija.

"Tijekom korone nisu ga ni proizvodili i to je počelo nedavno, pa tako i prve dostave u Hrvatsku. Tu ih je tek četiri ili pet komada", kaže nam bivši član žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato" i veliki ljubitelj motora koji priželjkuje da priča dobije sretan završetak. "Govorio sam već i s policijom, dao sve detalje koje imam i sad ćemo vidjeti", poručuje na kraju.

Na društvenim mrežama mnogi su podijelili Tominu objavu i zaželjeli mu sreću u pronalasku lopova, ali prije svega motora za koji je DriverMag Riders u siječnju ove godine objavio cijenu u iznosu od 19.990 eura.

 

Komentara 16

AD
adminka
17:25 10.09.2020.

20tis. eu za motor, a stan bu obnavljal ZG, sam da se izglasa

KO
KoToTamoPeva
15:18 10.09.2020.

nisam znao da je večernji list postao oglasna ploča za izgubljeno/ukradeno. kolko to njegovo vrijednije od drugih pokradenih građana??

RO
roland
19:09 10.09.2020.

Cijena Ducatija je 20 000 eura, težina 200 kg. Dakle, 100 eura po kg. Četvorica tihih i snažnih lako ovaj "bonbončić" ukcaju u kombi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije