Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA EPIZODA SILE

Sila je otišla od kuće, Berzan je odlučan pronaći je

sila
Nova TV
25.03.2013.
u 12:40

Berzan zapovijedi da se Šivan upuca. Za to vrijeme Zejnep, Boran i Zeliha su na brodu. Boran objasni Zejnep da se više ne smiju viđati.

Berzan ne preže ni pred čim kako bi došao do Zelihe. Pronalazi Zejnepinu kuću, no na ulazu ga dočeka Šivan.

Berzan zapovijedi da se Šivan upuca. Za to vrijeme Zejnep, Boran i Zeliha su na brodu. Boran objasni Zejnep da se više ne smiju viđati. Zeliha se sastaje s ocem na brodu. Sila ne zna što se događa te proživljava teške dane zbog sumnje koja je nagriza. Sigurna je da Boran nešto skriva od nje. Sila odlazi od kuće kako bi donijela odluku vezanu uz budućnost svog odnosa s Boranom. Želi neko vrijeme biti sama.

To u potpunosti izludi Borana. Pretpostavlja da Berzan neće propustiti priliku da ostvari svoj cilj i nije jedini koji to pretpostavlja. Međutim, ta odluka dat će prednost Berzanu u sukobu s Boranom. I Boran i Berzan kreću u potragu za Silom koja je sama i nezaštićena. Berzan saznaje od Esme moguće lokacije Sile.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije