Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kevin Spacey

Seksualni predator Hollywooda se izvukao ovaj put

Foto: Reuters/Pixsell
1/4
18.07.2019.
u 08:40

Tužiteljstvo odustalo od progona Kevina Spaceyja za seksualni napad na jednog 18-godišnjaka koji se navodno dogodio prije tri godine.

Američki tužitelji objavili su u srijedu da su odustali od kaznenog progona hollywoodskog glumca Kevina Spaceya za navodni seksualni napad na 18-godišnjaka u baru u Nantucketu prije više od tri godine, prenose američki mediji.

Ured tužitelja okružnog suda u Nantucketu u Massachusettsu objavio je da odustaje od kaznenog progona zbog "nedostupnosti oštećenika u svojstvu svjedoka", piše The Hollywood Reporter.

Spacey (59) je bio optužen za navodni seksualni napad na 18-godišnjeg zaposlenika restorana 2016. godine na otoku Nantucketu.

Na saslušanju prije tjedan dana, oštećeni je odbio svjedočiti o tome je li obrisao svoje sms poruke koje je slao Spaceyu.

Prošle godine, mjesec dana nakon pokretanja kaznenog postupka, majka navodne žrtve na konferenciji za novinare optužila je Spaceya da je seksualno napastvovao njezina sina nakon što mu je kupio alkohol. U Sjedinjenim Državama nije legalna konzumacija alkohola za mlađe od 21 godine starosti.

Oskarovac Spacey u međuvremenu se našao na meti višestrukih optužbi za seksualno uznemiravanje i napastovanje. Netflix, na kojemu se prikazuje televizijska serija "Kuća od karata" u kojoj je Spacey imao glavnu ulogu, također je prekinuo sve veze s glumcem.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar raco
raco
11:16 18.07.2019.

ako je osoba oslobođena i nije osuđivana za slična djela, odakle vam pravo da pišete seksualni predator, u naslovu??? To doista nije u redu niti profesionalno niti ljudski.

BO
Bojnik
09:41 18.07.2019.

Danas je nazalost dovoljno da neka šuša kaze da si je seksualno uznemirio i svi ti poslovi padaju u vodu....propadnes preko noci i to bez suda.Ko ce sad njemu namiriti stetu koju su mu ovi nakaradi prouzrocili. Kud nas odvede ta ljevica i njihova lazna briga za pojedinca.Oni se brinu samo za sebe.A kad dodu na vlast pokazuju svoje pravo lice i ovi na vlasti i udruge sisacice novaca iz drzavnog proracuna.Sjetimo se samo kako u RH nije bilo lijeve udruge koja se nije bunila i prosvjedovala protiv Hasanbegovica kad im je ukinuo sredstva. Dosla Obuljen i sad je valjda sve po starom...nitko se vise ne buni.Na HTV 1 u udarnom terminu se prikazuje serijal o najvecem ratnom zlocincu 20.st.na ovim prostorima i za to su isplatili preko 4 milijuna kuna jednoj lijevoj produkcijskoj kuci.B.A.B.E,Radnicka Fronta,Ocuppy,Nas Grad,GONG, i jos neke takve udrugice sa 5-6 clanova godisnje uzimaju preko 10 milijona kuna proracunskog novca.I ja bi sutio i klevetao onog ko mi to pokusa oduzeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije