Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na sudu

Samo se nasmiješio od uha do uha: Spacey rekao da se ne osjeća krivim

Foto: Reuters/Pixsell, PA/Pixsell, DPA/Pixsell
1/4
08.01.2019.
u 07:00

U studenom 2017. bivša voditeljica vijesti Heather Unruh optužila je Spaceya za seksualno napastovanje njezina 18-godišnjeg sina u restoranu u Nantucketu 2016. nakon što mu je kupio alkoholno piće.

Kevin Spacey, bivša zvijezda serije "Kuća od karata"  pojavio se u ponedjeljak na sudu zbog optužbi da je seksualno napao 18-godišnjaka kojeg je prethodno napio u kafiću u Nantucketu prije više od dvije godine.

Glumac nije javno izrekao ni riječ tijekom ili nakon kratkog sudskog pojavljivanja, samo se nasmiješio od uha do uha dok su ga odvodili iz sudnice. Na sudu se izjasnio da se ne osjeća krivim za optužbu za seksualni napad. Sudac je odredio da se glumac ne smije približavati svom tužitelju ni njegovoj obitelji.

Podsjetimo, ovaj 59-godišnji dobitnik Oscara optužen je za neprilično dodirivanje osamnaestogodišnjaka 2016. godine. U studenom 2017. bivša voditeljica vijesti Heather Unruh optužila je Spaceya za seksualno napastovanje njezina 18-godišnjeg sina u restoranu u Nantucketu 2016. nakon što mu je kupio alkoholno piće unatoč tome što je bio ispod dobi od 21 godinu koja je legalna dob za konzumiranje alkohola.

Prošle godine ga je za seksualno zlostavljanje prvo optužio glumac Anthony Rapp koji je te 1986. kada se sve dogodilo imao svega 14 godina, a nakon Rappove ispovijesti uslijedio je val sličnih optužbi.

Sljedeće ročište bit će u ponedjeljak, 4. ožujka, a glumac neće morati prisustvovati.

Pogledajte koji poznati glumci i voditelji su umrli na snimanju:

Ključne riječi

Komentara 1

SA
samoborka
18:29 08.01.2019.

Ogavne,poremecene zenturace. To su one iste kao primjerice Severina u Hrvatskoj; u 20ima se ebu na sve strane radi karijere, u 30ima se ebu na sve strane radi novca,u ranim 40ima se ebu da dokazu sebi i okolini da jos vrijede..a od 45e na dalje,kad umjesto njih dodju mladje i sladje, postanu zagrizljive,frustrirane djeliteljice morala i drustvene osvjestenosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije