Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snima prvi album

Seksepilna Hrvatica Kristina Vukas hit je radiopostaje u Los Angelesu

kristina
Foto: Danijel Galić
1/2
28.12.2014.
u 12:00

Kada je pak riječ o ljubavi, kaže da je zaljubljena, a privlače je kreativni i karizmatični muškarci. – Ne volim ruže i bombonijere. Volim iznenađenja poput stola nasred Jaruna, svijeće i konobara... Nisam baš skromna. Šalim se! Ipak, kreativa mi je vrlo važna osobina kod suprotnog spola.

Mlada glazbenica Kristina Vukas domaćoj publici već se predstavila dance hitovima poput “Odnijela te votka”. No njen glas ovih dana odzvanja i Los Angelesom. Naime, pjesma “Santa Baby” u njenoj interpretaciji hit je u eteru tamošnje radiopostaje KCSN 88.5. – U L. A.-u sam provela većinu 2013. i snimala pjesme za njihovo tržište te se povezala i s ekipom sa spomenute radiopostaje. Svidjela im se ta božićna stvar, a Amerikanci, ako smatraju da je netko talentiran, vrlo rado to pokazuju – kaže Kristina.

Želja za izgradnjom

– U Americi sam i nastupala s obradama Rihanne, The Beatlesa, Adele, uglavnom u klubovima i restoranima u kojima se još uvijek njeguje običaj, poput onog nekoć u Parizu, da se na večerama zabavlja goste – ističe. Trenutačno u Zagrebu čeka da se pjesme koje je snimila preko Bare masteriraju kod Ivice Simatovica pa da i one zasviraju na KCSN 88.5. te radi na prvom autorskom albumu.

– Snimam ga za hrvatsko tržište. Glazbeno ću na njemu koketirati s raznim stilovima, a zaokruženo ga možemo podvući pod zabavnu glazbu. Za mjesec dana izlazi i single s njega, a potom i album – kaže Kristina i nastavlja: – Cijeli život plešem, a kako su u Americi najbolje plesne škole, željela sam poraditi na sebi, razvijati se i samoinicijativno otišla u L. A. Ne bi li moj scenski nastup bio na nivou, išla sam i na satove glume kod Zrinke Cvitešić i Matije Jakšekovića. Inače, odrasla sam u Australiji i kao petogodišnjakinja tamo prvi put kročila na scenu kao balerina.

U Hrvatsku se vratila s devet godina i ovdje nastavila svoj glazbeni put.

Foto: Danijel Galić

– Pjevala sam u zboru, pohađala Rock akademiju, bila na školovanju u Amsterdamu... Dugo sam na daskama. To je moj život i poziv – kaže. Za boravka u Americi radila je i s producentima Nicki Minaj, Mariah Carey i Whitney Houston, a na jednom hollywoodskom partyju sprijateljila se i s Shaneom Blackom, producentom “Predatora” i “Smrtonosnog oružja”. Na pitanje znači li to da joj se u SAD-u možda smiješi i glumački angažman, simpatično odmahuje i kaže: – Zasad ne. Iako, ostali smo prijatelji pa tko zna. Glazba mi je prva, a kako se za mene zainteresirala i jedna izdavačka kuća koja izdaje pod Sonyjem, a iz Australije je, i ta mi je opcija otvorena.

Volim kreativne muškarce

Ipak, o odlasku iz Hrvatske otvoreno kaže: – Putujući sam shvatila da mnogi od nas nisu ni svjesni koliko nam je u Hrvatskoj život lijep. Dakle, želja mi je biti tu. No što se tiče uspjeha u inozemstvu, ako se pruži prilika, uhvatit ću je. Znam gdje mi je mjesto, ali sigurna sam da mogu nešto postići i vani.

Ne treba ni spominjati njezin izgled, na što kroz smijeh kaže: – Imam jako lijepu mamu i puno sreće. A na to da je neupitno da imidž gradi i na seksepilu odgovara: – Ne radim to namjerno, to je nešto što izlazi iz mene. Kada je seksepil forsiran, morbidan je. Kada ga netko glumi, to zaista izgleda loše. Na pozornici ionako moraš biti ‘ogoljen’ pred publikom, tada sve izađe iz vas i ne možete dugo varati ljude.

Kada je pak riječ o ljubavi, kaže da je zaljubljena, a privlače je kreativni i karizmatični muškarci. – Ne volim ruže i bombonijere. Volim iznenađenja poput stola nasred Jaruna, svijeće i konobara... Nisam baš skromna. Šalim se! Ipak, kreativa mi je vrlo važna osobina kod suprotnog spola.

>> Kristina iznenadila božićnim spotom i prezimenom!

Komentara 7

Avatar patkovic
patkovic
12:28 28.12.2014.

neka je , mlada je i nije od sapuna , samo nek ne misli da će zaradit nešto pjevanjem

Avatar Babaluji x
Babaluji x
16:21 28.12.2014.

uh super mi izgleda :)))

Avatar Ironman0105
Ironman0105
15:46 28.12.2014.

Aha....isto kak ona kcer Dine Dvornika "rastura" Japan. Radio je pusiona. Doduse i cuju te slusaoci (samo) te stanice, ali te nitko ne vidi. Pa seksipil nista ne znaci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije