Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nervozna životinja

Saru Jessicu Parker na snimanju filma krava udarila nogom

Sarah Jessica Parker
afp
18.12.2009.
u 11:55

U romantičnoj komediji glumici je partner Hugh Grant, a svaki put kada ga poljubi, pomisli kako je to učinila za Ameriku, jer je uvjerena da je san gotovo svih Amerikanki poljubac s Grantom.

Sarah Jessica Parker na snimanju filma "Did you hear about the Morgans?" imala je bliski susret s kravom koja taj dan nije bila najbolje raspoložena.

- Imam neke druge fantazije u životu koje ne uključuju mužnju krave - objasnila je glumica kojoj se nije svidjelo musti kravu niti pucati iz puške.

Krava je na snimanju bila malo nervozna i usred jedne scene udarila je glumicu nogom. Kadar nije izbrisan iz filma tako da će ga svi vidjeti u ovoj komediji u kojoj je Sarin partner Hugh Grant.

- Oduvijek sam htjela glumiti s Hughom u romantičnoj komediji. Svaki put kad ga poljubim, kažem mu kako sam to učinila za Ameriku - kaže Sarah koja je uvjerena kako bi se gotovo sve Amerikanke htjele ljubiti s Grantom.

Komentara 2

OB
-obrisani-
13:24 18.12.2009.

Krava se zabunila jerJessica ima konjsku glavu . Nije krava ništa kriva.

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
04:39 20.12.2009.

Izgleda strasno.Uh?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije