Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opustila se

Sanja Vejnović pozirala u plićaku, pokazala zavidnu liniju u 59. godini

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/6
17.07.2020.
u 10:12

Mnoge je, ipak najviše zaintrigirala fotografija koju je nedavno objavila. Na njoj Vejnović leži u plićaku, nasmiješena te pokazuje zavidnu liniju.

Hrvatska glumica Sanja Vejnović trenutačno je na godišnjem odmoru na Jadranu. Sanja se opustila, a to dokazuju i fotografije na Instagramu koje objavljuje. Mnoge je, ipak najviše zaintrigirala fotografija koju je nedavno objavila. Na njoj 58-godišnjakinja leži u plićaku, nasmiješena te pokazuje zavidnu liniju. 

Foto: Instagram screenshot

Glumica nije otkrila gdje ljetuje ni tko joj pravi društvo.

Podsjetimo, Sanja je kao dvadesetogodišnjakinja glumila u dvije jako popularne turske serije povijesne tematike, “Hadži Arif-bej” i “Ališ i Zejnep”. U ovim serijama Sanja je glumila uz Milenu Dravić i Nedu Arnerić, a glavni partner bio je poznati turski glumac i pjevač Ahmet Özhan. Spomenute serije bile su jako popularne u Turskoj pa je i Sanja uživala popularnost i čak su htjeli napisati knjigu o njoj, ali glumica je to odbila jer je smatrala da je premlada da bi netko o njoj pisao knjigu. Od snimanja spomenutih serija prošlo je 30-ak godina, a u Sanjin inbox ovih dana je došao zanimljiv mail koji ju je oduševio.

- Jedan gospodin iz Turske mi je danas u inbox poslao link za seriju koju sam snimala u Turskoj, a nikada je do sad nisam vidjela. Jako se veselim gledanju, čudno mi je i smiješno istovremeno - kaže glumica. Sa snimanja u Turskoj nosi samo lijepe uspomene, a njezin radni boravak u ovoj zemlji bio joj je i medeni mjesec sa suprugom Goranom Mećavom. Sanju uz Kseniju Pajić često zovu i kraljicom hrvatskih sapunica jer je glumila u nekoliko najgledanijih serija poput “Zabranjene ljubavi”, “Ponosa Ratkajevih”, “Larinog izbora”...

Ključne riječi

Komentara 1

RO
RogaBabaroga
10:24 17.07.2020.

i kjaj je tu urnebesno?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije