Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lunilou

Kovačić kao model za modnu liniju svoje supruge, a njegovu ulogu modela komentirao i Modrić

Foto: Instagram
1/6
17.07.2020.
u 09:27

Nikad mi ne dosade plavo nebo, ocean i plave kupaće gaće Lunilou, poručuje Mateo uz fotografiju na kojoj pozira u kupaćim gaćama modnog brenda svoje supruge.

Izabel Kovačić u sklopu modne linije Lunilou, koju je pokrenula sa svojom sestrom, nedavno je predstavila ljetnu kolekciju u kojoj su ženski kupaći kostimi, muške kupaće gaće te dječji kupaći kostimi. Za svoj modni brend Izabel se često nađe u ulozi modela, ali i njezin suprug sada je promovirao Lunilou i uz fotografiju snimljenu na plaži naš nogometaš je poručio: Nikad mi ne dosade plavo nebo, ocean i plave kupaće gaće Lunilou. Njegov kolega iz reprezentacije Luka Modrić javio se Kovačiću s pitanjem:

1/8

"Aiiiiii mrnjavu mio, di gledaš?"

Mateo mu je odgovorio: "Aiiiii pa valjda ti znaš mrnjavuuu miooo." 

Mate i Izabel uskoro će postati roditelji i bit će to kruna njihove ljubavi i braka koji su prije tri godine sklopili u crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima. Mateo i Izabel upoznali su se kao tinejdžeri u istoj crkvi u kojoj su se i vjenčali. Mateo je bio ministrant, a Izabel je pjevala u crkvenom zboru. Kada je Mateo počeo s karijerom u inozemnim klubovima, Izabel mu se pridružila i trenutačno žive u Londonu. Kada je počela pandemija koronavirusa, i nakon što je u Zagrebu bio potres, Kovačići su odlučili vratiti se u Zagreb i tu su proveli najveći dio karantene jer su htjeli biti blizu svojih najbližih.

– Jako volimo London, ali doma je doma. Za potres smo doznali dok smo bili u Londonu i upravo tada odlučili smo da se moramo vratiti u Zagreb, gdje nam je obitelj i prijatelji kojima je trebala pomoć – rekla je Izabel prije nekoliko tjedana za Gloriju.

VIDEO Pogledajte koji su se hrvatski estradnjaci izborili za saborsku klupu!

 

Komentara 1

CO
coky
09:59 17.07.2020.

On je bio ministrant, ona pjevala u crkvenom zboru...bojim se da od njih nikad pravih antifa LOL

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije