Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trg ljubavi

Samo ljubav mijenja svijet – poruka je nove edicije Jana vode s porukom

jana voda s porukom
Foto: PR FOTO
1/21
09.05.2016.
u 11:43

Korištenjem poruka ljubavi Louise Hay Branka Krstulović, Mirela Forić Srna, Andrea Čermak, Ogi Antunac, Korana Gvozdić, Kristina Krepela, Anamarija Brkić A'marie, Dubravko Šimenc, Josipa Pavičić, Ana Radišić, Ivana Mišerić i brojni drugi svjedočili su kako je uistinu ljubav ta koja pokreće svijet, čini život ljepšim

Brojni građani u subotu su se zaustavili na Trgu ljubavi u Cesarčevoj ulici i svjedočili da samo ljubav mijenja svijet i donosi pozitivne promjene u život, što prenose i poruke ljubavi koje potpisuje Louise Hay na novoj ediciji bočica Jane. Jana je podsjetila da ima toliko različitih oblika ljubavi i podsjetila kako, kada se fokusiramo na njih, dopuštamo da najbolje od nas iziđe na površinu.

Svojim humanitarnim projektom Jana skreće pozornost na to da se uz samo malo ljubavi mogu napraviti velike stvari koje će nekome uljepšati život i zagrijati srce. Baš zato su svi na Trgu ljubavi imali priliku dijeljenjem fotografija na društvenim mrežama uz #samo ljubav i posjetom stranici www.vodasporukom.com prikupljati kapljice za humanitarni projekt „Trica u mraku“. Realizacijom donacije Jana će pridonijeti poboljšanju psihofizičkog zdravlja i pozitivno utjecati na podizanje kvalitete života slijepih osoba. Upravo stoga Trg ljubavi motivirao je mnoge da naprave dobro djelo, prepuste se emocijama, ožive uspomene, ponovo spoznaju snagu ljubavi i podsjete se koliko ljubav daje smisla životu.

Korištenjem poruka ljubavi Louise Hay Branka Krstulović, Mirela Forić Srna, Andrea Čermak, Ogi Antunac, Korana Gvozdić, Kristina Krepela, Anamarija Brkić A'marie, Dubravko Šimenc, Josipa Pavičić, Ana Radišić, Ivana Mišerić i brojni drugi svjedočili su kako je uistinu ljubav ta koja pokreće svijet, čini život ljepšim i iz dana u dan puni posebnom energijom. Uz posebno osmišljene etikete, u čak 33 varijacije, koje predstavljaju sve boje i vrste ljubavi – romantične, obiteljske, prijateljske, ljubavi prema prirodi i umjetnosti, ljubavi prema znanosti i svim zamislivim oblicima ljubavi svi prisutni uvjerili su se u moć vizije #samoljubav. Zanimljivim dizajnom bočica Jana podsjeća na to da je u životu najvažnije voljeti jer „što više ljubavi dajem, više je imam“.

>> Sanja Ožić: Moje naselje predivno je zbog parkova i igrališta

>> Gotovo 30 godina ljudima je obnavljao snagu i liječio rane

Komentara 3

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
12:59 09.05.2016.

Ovo je obicna todoriceva reklama a ne humanitarna akcija i najvise koristi bu naravno imal gazda iliti kralj koji bi bez obilnih poticaja i kredita povlastenih propal prek noci a da hoce uistinu pomoci onda bi fino uplatil koji milioncek u kesu kaj bi i onak natrag dobil al jednostavno nece i nikad nebu

DU
Deleted user
12:45 09.05.2016.

Ma je, svijet mijenja tiha voda, polako brege dere, ako ju ne zatvaramo u idi ot ske plastične bočice.

Avatar fijolica
fijolica
13:29 09.05.2016.

Pa to već odavno, i puno ljepše, piše u najčitanijoj knjizi na svijetu (a koju mnogi mrze). Ovo je reklama za tu nekakvu spisateljicu koja otkriva toplu vodu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije