Naslovnica Showbiz TV

Šajeta u A-strani otkriva zašto sam sebe naziva Mister Malo Morgen

Duškovi i Ivanovi gosti u drugoj ovosezonskoj emisiji su Tedi Spalato, Zlatko Pejaković, Stanko Šarić, Gustafi i Dražen Turina Šajeta.
02. prosinca 2017. u 16:54 1 komentara 612 prikaza
Šajeta
Foto: HRT
Pogledajte galeriju 1/5

Nemojte propustiti drugo ovosezonsko izdanje emisije A-strana, koje nas očekuje večeras od 20.05 na Prvom programu HRT-a. Duškovi i Ivanovi gosti su Tedi Spalato, Zlatko Pejaković, Stanko Šarić, Gustafi i Dražen Turina Šajeta.

A-strana NOVA A-STRANA Tedi Spalato, Zlatko Pejaković, Stanko Šarić, Gustafi i Šajeta pjesmom će oduševiti gledatelje

Gledatelji će večeras moći saznati puno zanimljivih stvari poput zašto Tedi ne može pjevati brže, zašto Šajo sâm sebe naziva Mister Malo Morgen, koja je pjesma navela Stanka da počne svirati tamburicu te zbog kojega festivala Korni grupa nikada nije otišla na turneju s Pink Floydom.

Što su još Ivanu i Dušku rekli njihovi gosti doznat ćete ako pogledate današnje drugo izdanje A-strane, na HTV1 od 20.05.

Ksenija Urličić: 'Savjetovala sam zetu Kazimiru da na HRT uvede jezičnu policiju' Intervju Nikša Bratoš: Da se prijavim u pjevački show, ispao bih u predizboru Vrhunski show na HRT-u Nina Badrić svoje najbolje ljubavne pjesme piše kad je najsretnija


 

Lesnina roštilj
PROLJETNE RADOSTI
Došlo je proljeće, a mi smo se uputili u potragu za novim roštiljem

A1 izdvaja za Vas