Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMISIJA HRT-A

Šajeta u A-strani otkriva zašto sam sebe naziva Mister Malo Morgen

Šajeta
Foto: HRT
1/5
02.12.2017.
u 16:54

Duškovi i Ivanovi gosti u drugoj ovosezonskoj emisiji su Tedi Spalato, Zlatko Pejaković, Stanko Šarić, Gustafi i Dražen Turina Šajeta.

Nemojte propustiti drugo ovosezonsko izdanje emisije A-strana, koje nas očekuje večeras od 20.05 na Prvom programu HRT-a. Duškovi i Ivanovi gosti su Tedi Spalato, Zlatko Pejaković, Stanko Šarić, Gustafi i Dražen Turina Šajeta.

Gledatelji će večeras moći saznati puno zanimljivih stvari poput zašto Tedi ne može pjevati brže, zašto Šajo sâm sebe naziva Mister Malo Morgen, koja je pjesma navela Stanka da počne svirati tamburicu te zbog kojega festivala Korni grupa nikada nije otišla na turneju s Pink Floydom.

Što su još Ivanu i Dušku rekli njihovi gosti doznat ćete ako pogledate današnje drugo izdanje A-strane, na HTV1 od 20.05.


 

Komentara 1

HH
hrvoje.horvat.1970
20:13 02.12.2017.

Šajo, sprema li se još kakva pjesma koja veliča izdajnika?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije