Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDARNI PJEVAČ

Šaban Šaulić poginuo je prije dvije godine, a njegova kći prisjetila ga se objavom koja slama srce

Šaban Šaulić
Foto: Screenshot
1/5
17.02.2021.
u 16:18

Njegova obitelj još uvijek se ne može oporaviti od velikog gubitka, a da će im uvijek nedostajati pokazala je i njegova kći Ilda, koja je na Instagramu objavila zajedničku fotografiju s pokojnim tatom i napisala samo jednu riječ: "Nedostaješ".

Kralj narodne glazbe Šaban Šaulić na današnji je dan tragično preminuo u prometnoj nesreći koja se dogodila u Bielefeldu, u sjeverozapadnom dijelu Njemačke. Njegova obitelj još uvijek se ne može oporaviti od velikog gubitka, a da će im uvijek nedostajati pokazala je i njegova kći Ilda, koja je na Instagramu objavila zajedničku fotografiju s pokojnim tatom i napisala samo jednu riječ: "Nedostaješ". 

Detalje o tragičnoj nesreći medijima je prije dvije godine ispričao Šabanov kum Slobodan Stojadinović. 

Foto: Instagram screenshot

– Do pola 4 imali smo nastup u klubu. Onda smo se dogovorili, kako moramo na avion rano ujutro, da legnemo u hotelu i da ga probudim u 6.15 sati. To je bio dogovor. Došao sam u sobu, sat vremena sam spavao i u 6.15 me budi telefon. Ustajem, a u tom trenutku Šaban je već bio budan i spreman te mi lupa na vrata. I pitam ga: “Pa zašto žuriš?” A on mi kaže: “Pa hajde, molim te, brzo, zašto kasniš? Žurimo!” Malo mi je bilo čudno zašto me zove jer do sada nije tako. Imali smo još tri sata do polijetanja njegova aviona. Brzo sam se obukao, spustio dolje, ušli smo u auto. Krenuli, bio je malo nervozan i tu mi je zamjerio što ga nisam probudio tri minute ranije. Pazite, tri minute, nisam mogao vjerovati. Sav je bio čudan! – rekao je Stojadinović.

Rekao je i kako je pjevač gledao na sat cijelo vrijeme dok je pjevao, ali i da su prije polaska komentirali slaba svjetla na automobilu.

Otkrio je kako prije nego što je na njih naletjelo drugo vozilo, nisu stigli progovoriti ni pet riječi. Mirsad Kerić, klavijaturist koji je vozio, kočio je i od sintesajzera koji je bio iza njega dobio je težak udarac u glavu. Izjavio je i kako je gledao kako oživljavaju Mirsada, ali i da je nekoliko puta padao u nesvijest i budio se.

Podsjetimo, do nesreće je došlo kada je vozač Mazde u pijanom stanju udario u Seat u kojem su se nalazili Šaban i njegovi suradnici. 

Šaban Šaulić bio je popularni srpski pjevač narodne glazbe. U tijeku bogate karijere od publike i od medija dobio je nadimak "kralj narodne glazbe''. Njegove pjesme ''Dođi da ostarimo zajedno'' i ''Dva galeba bela'' smatraju se najboljim ikad otpjevanim narodnim pjesmama.

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar CUBE
CUBE
20:38 17.02.2021.

Pitam se pitam dal nedostaje možda i vanbračnom sinu i uz to još bolestan ?

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
16:27 17.02.2021.

"Nedostaje", da... jer ne donosi pare od tog šunda. Ajd' bjež s milim bogom, tko to sluša.

SJ
Samo ja
16:55 17.02.2021.

Oni što slušaju tu glazbu,nisu nista manje vrijedniji od tebe i takvih.... Ako slušaš stranu glazbu,dal ti je to urodjeno gdje si se rodio???? Hvala na odgovoru unaprijed....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije