Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevolje

Sa seta filma u kojem glumi Brad Pitt policija zaplijenila 85 pušaka

brad pitt
pixsell
11.10.2011.
u 23:22

Ravnatelj antiterorističke jedinice u Mađarskoj rekao je kako je oružje bilo spremno za pravi ratni okršaj iako je u dokumentima pisalo da se puške ne mogu upotrebljavati

U Budimpešti na setu filma "World War Z" u kojem glavnu ulogu igra Brad Pitt policija je zaplijenila 85 pušaka koje su se trebale koristiti u nekima od scena. Ravnatelj antiterorističke jedinice u Mađarskoj Hajdu Jones medijima je potvrdio kako su puške pronađene na skladištu kojim se koristi filmska ekipa te su im oduzete, a objasnio je i zašto: - Ustanovili smo kako u dokumentaciji piše da se puške ne mogu upotrebljavati a mi smo otkrili kako je oružje bilo spremno za pravi ratni okršaj. Jones je naglasio kako je transport ovakvog oružja ilegalan pa čak ako ga se namjerava koristiti u filmske svrhe te su članovi filmske ekipe zaduženi za brigu o oružju koje se koristi na snimanju bili dužni obavjestiti antiterorističku jedinicu o oružju koje su dopremili na set. Cijela situacija navodno je razljutila i samog Brad Pitta jer ovakav razvoj događaja je produljio njegov boravak u Budimpešti.

 

Ključne riječi

Komentara 3

MK
M.K.R.B.
07:21 12.10.2011.

Dobro je, treba malo i te američane prckati za terorizam jer oni to stvarno i jesu!

TO
Toni50
05:56 12.10.2011.

Jad i bjeda i Mađaroni ali ne samo oni stručnjaci za puške...

Avatar cro1com
cro1com
06:00 12.10.2011.

Koji film!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije