Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretna vijest

Rodila Pipa Middleton! Na svijet stigla još jedna slavna beba

Pippa Middleton
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
16.10.2018.
u 17:58

Sestra vojvotkinje Kate na svijet je donijela svoje prvo dijete.

Samo dan nakon što su Meghan i princ Harry obznanili da čekaju prinovu, sestra vojvotkinje Kate rodila je svoje prvo dijete.

Dva sata iza ponoći na svijet je stigao maleni dječak, a porod je prošao u najboljem redu. Uz Pippu je cijelo vrijeme bio i suprug James Matthews.

-Svi su oduševljeni, a majka i beba osjećaju se dobro- izjavio je Pippin glasnogovornik. Ime dječaka novopečeni roditelji za sada nisu željeli otkriti.

Sretnu vijest potvrdili su i iz Kensingtonske palače. Princ William i njegova supruga Kate neizmjerno su uzbuđeni zbog nećaka koji će za godinu, dvije trčkarati uz princa Georgea, princezu Charlotte te malenog princa Louisa.

Foto: PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 1

GV
golub Vaso
20:23 16.10.2018.

dno dna, koga briga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije